Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az megcsalás szerintetek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az megcsalás szerintetek, ha egy lány más férfinak küld meztelen képet, de fizikailag semmi nem történik?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a párnak kell eldöntenie végső soron, de nektek ez beleférne?
2023. szept. 1. 23:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
A hármas tökéletesen mondja. Mi is ugyanígy élünk, mindenben is, benne vagyunk, vagyok dr ne a hátam mögött, az titkolózás. Az nem jó, nagyon nem.
2023. szept. 2. 08:21
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2023. szept. 2. 09:15
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem. A párom is tudja hogy néha ha van olyan lány aki kéri akkor küldök a farkamról képet. De ezt tényleg párja válogatja.
2023. szept. 2. 14:49
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem megcsalás. Nekem küldhetsz!
2023. szept. 5. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:

Nem megcsalás de szerintem az előszobája.

Úgy is tovább mennek szerintem

2023. dec. 31. 08:49
 16/25 anonim ***** válasza:

3

tehát küld egy fotót és neked ez már hasta la vista :D azigen miközben idegen pasival is kúr ha ott vagy

nemtom ez érdekes gondolkodás mer eléggé feslett akkor a csajod már bocs

dec. 28. 09:32
 17/25 anonim ***** válasza:
3 nak igaza van ha szeretem a párom akkor nem verem át, mert nekem sem esne jól. Nincs mit nem érteni ezen, ez becsület. Ha a tudtommal dug mással az nem átverés, de ha hazudik akkor a bizalom csökken és bocs de ha van millió nő rajta kívül akkor miért ne keressek megbízhatóbbat aki jobban tisztel?
dec. 28. 11:37
 18/25 anonim ***** válasza:

logikából egyest kaptok tesó :DDD

na mind1

dec. 28. 11:45
 19/25 anonim ***** válasza:

18 most elkeserítettél. Mit nem értesz? Had tisztázzam. Van két dolog, egyik a hűség, másik az őszinteség. Van aki megcsal de aznap elmondja mert lelki furdalása van ő őszinte de nem hűséges, van aki hűséges de hazudozik...

Tehát nekem fontos az őszinteség. Ha belemegyek a nyitott kapcsolatba a hazudozás ott sem elfogadott. Nekem fontos hogy tudjam mi a helyzet és őszinte legyen. Akár sima akár nyitott a kapcsolat.

A baj nem csak az hogy képet küld, ha a hátam mögött csinálja akkor ha nem őszinte hogy bízzak benne? Legközelebb már lehet randizni fognak titokban, később meg beleszeret és el is hagyhat... Na ezért ne ismerkedjen titokban és a kép küldözgetés is ide tartozik. De minden nyitott kapcsolatban meg lehet beszélni mi fér bele és mi nem.

dec. 28. 11:59
 20/25 anonim ***** válasza:

én meg úgy értelmezem hogy te szép kis kurvává nevelted a saját nődet és igényli a huncutkodást akár ott vagy akár nem.. és flörtöl koketál képet küld másoknak :D

ennyi a sztori. lehet hogy te nem érted mit csináltok amúgy 🤔

dec. 28. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!