Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás szerintetek, ha egy lány más férfinak küld meztelen képet, de fizikailag semmi nem történik?
Nem megcsalás de szerintem az előszobája.
Úgy is tovább mennek szerintem
3
tehát küld egy fotót és neked ez már hasta la vista :D azigen miközben idegen pasival is kúr ha ott vagy
nemtom ez érdekes gondolkodás mer eléggé feslett akkor a csajod már bocs
logikából egyest kaptok tesó :DDD
na mind1
18 most elkeserítettél. Mit nem értesz? Had tisztázzam. Van két dolog, egyik a hűség, másik az őszinteség. Van aki megcsal de aznap elmondja mert lelki furdalása van ő őszinte de nem hűséges, van aki hűséges de hazudozik...
Tehát nekem fontos az őszinteség. Ha belemegyek a nyitott kapcsolatba a hazudozás ott sem elfogadott. Nekem fontos hogy tudjam mi a helyzet és őszinte legyen. Akár sima akár nyitott a kapcsolat.
A baj nem csak az hogy képet küld, ha a hátam mögött csinálja akkor ha nem őszinte hogy bízzak benne? Legközelebb már lehet randizni fognak titokban, később meg beleszeret és el is hagyhat... Na ezért ne ismerkedjen titokban és a kép küldözgetés is ide tartozik. De minden nyitott kapcsolatban meg lehet beszélni mi fér bele és mi nem.
én meg úgy értelmezem hogy te szép kis kurvává nevelted a saját nődet és igényli a huncutkodást akár ott vagy akár nem.. és flörtöl koketál képet küld másoknak :D
ennyi a sztori. lehet hogy te nem érted mit csináltok amúgy 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!