Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy ha 1x 2x a szerelmem egyik legjobb haverjával álmodok?
Legfeljebb kipróbálod
Lehet tudat alatt vonz szexuálisan
Ok nélkül nem történik semmi!
A tudatalattid úgyis legyőz téged!
Eddig az egyes adta a legjobb választ...
Szóval arról álmodsz hogy :
Hogy jóban vagytok, és megölelitek egymást. Én nem látok ebben semmi rosszat. Csupán arról van szó hogy arra vágysz hogy ne legyen ez a rossz viszony köztetek, hanem legyen béke. Vagy talán szexuális dolgokat is álmodsz vele ?
#7 egyetlen egyszer álmodtam olyat vele...
Az is olyan volt hogy kívülről láttam az egészet hogy valakik ott csinálják aztán utána váltott az egész hogy úgy láttam mintha én lennék ott aztán ő volt ott velem és akkor elkezdtem ordítani és itt felebredtem xd
Nem egy jó álom! Azt tisztázom..
Ez egy ilyen félelem féle.. 1x 'hülyeségből' mondta a barátomnak hogy megb***na engem🤦🏼♀️
Lehet ezért van ilyen féle álmom..
7- es vagyok. Látod, te magad is kimondtad. Azért volt vele az az egyetlen „olyan álmod mert ő mondta.”
Ez pont olyan, mint amikor azt mondják valakinek, hogy most ne gondoljon az elefántra naná, hogy arra fog gondolni…
Emiatt ne okold magad ez normális.
a kérdés mostmár csak az: Próbáltál már kibékülni, békét teremteni ezzel a pasassal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!