Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet az hogy ha 1x 2x...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy ha 1x 2x a szerelmem egyik legjobb haverjával álmodok?

Figyelt kérdés
Nem az esetem meg nem is bírom túlzottan. Mert nem tekintem túl intelligensnek. Szerelmemet nagyon szeretem ő is engem. Mindent megteszunk a masikert mindenhogy, nem vágyunk kifelé a kapcsolatból. Mégis miért álmodok akkor a haverjával? Hogy jóba vagyunk, ölelkezunk stb. Felkelek mindig rossz érzés van bennem meg undor.

2023. szept. 1. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Vesd fel a 3ast
2023. szept. 1. 20:05
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 :O
2023. szept. 1. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Legfeljebb kipróbálod

Lehet tudat alatt vonz szexuálisan

2023. szept. 1. 20:13
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Mert áll a pinád rá.
2023. szept. 1. 23:35
 5/12 A kérdező kommentje:
#4 az biztos hogy nem
2023. szept. 2. 05:38
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ok nélkül nem történik semmi!

A tudatalattid úgyis legyőz téged!

Eddig az egyes adta a legjobb választ...

2023. szept. 2. 07:30
 7/12 anonim ***** válasza:
62%

Szóval arról álmodsz hogy :

Hogy jóban vagytok, és megölelitek egymást. Én nem látok ebben semmi rosszat. Csupán arról van szó hogy arra vágysz hogy ne legyen ez a rossz viszony köztetek, hanem legyen béke. Vagy talán szexuális dolgokat is álmodsz vele ?

2023. szept. 3. 15:30
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 egyetlen egyszer álmodtam olyat vele...

Az is olyan volt hogy kívülről láttam az egészet hogy valakik ott csinálják aztán utána váltott az egész hogy úgy láttam mintha én lennék ott aztán ő volt ott velem és akkor elkezdtem ordítani és itt felebredtem xd

Nem egy jó álom! Azt tisztázom..

Ez egy ilyen félelem féle.. 1x 'hülyeségből' mondta a barátomnak hogy megb***na engem🤦🏼‍♀️

Lehet ezért van ilyen féle álmom..

2023. szept. 4. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:

7- es vagyok. Látod, te magad is kimondtad. Azért volt vele az az egyetlen „olyan álmod mert ő mondta.”

Ez pont olyan, mint amikor azt mondják valakinek, hogy most ne gondoljon az elefántra naná, hogy arra fog gondolni…

Emiatt ne okold magad ez normális.

a kérdés mostmár csak az: Próbáltál már kibékülni, békét teremteni ezzel a pasassal?

2023. szept. 4. 13:34
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 hát nem úgy vagyunk rosszba én onnan tudom hogy nincs rólam jó véleménnyel mert a barátom elmondta. Amúgy meg amikor találkozunk akkor megolel mintha bírna. Én se mutatom hogy nem bírom túlzottan.
2023. szept. 5. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!