Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy a lányok 15-16 éves korban már nem szüzek? A nagy többség? Ez normális? Mit csinálnak a mai tinilányok, akár 15-22 éves korban?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 23:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

10-és szerinted egy lányt nem érinti meg, hogy nem sikerül neki. Minden barátnője randizik, vagy kapcsolatban van, kavar egy szexi sráccal, ő hallgatja a történteket, segít ruhát választani a randira. De neki nincs randija, nincs pasija, semmi, és aki tetszik neki az olyan esélytelen, hogy lényegében egy másik univerzumban van… nem csak a fiúkat érinti meg, csak ők hajlamosak erről picsogni, mi meg próbáljuk megadni magunknak amennyit tudunk, erről álmodunk, azon filózunk mi a baj velünk, de nem híreszteljük hogy senkinek nem kellünk, csak csöndben reménykedünk. Viszont a fiú aki össze akarja hozni azt a szexet, lepattint, mert “nem ilyen csajjal akarja”. Ez tényleg nem a világ dolga, lehet enélkül fiatalnak lenni, nyilván. De rohadt sok bizonytalanságot szül.

(5ös voltam)

2023. szept. 1. 10:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normàlis, a 15-16 èves lànyok amúgy is nagyon érettek már. Mégvalami: 20 éve is normális volt ez. Meg előtte is, csak onnan nem tudok személyes tapasztalatból beszélni.
2023. szept. 1. 12:55
 13/28 anonim ***** válasza:
67%
Az egész dologgal csak egy bajom van, hogy én nem 17-22 éves jókepű fiu vagyok, hogy ezzel élni tudjak. Innentől akkor lesz izgi ez a kérdés, ha az én lányom lesz ennyi idős...
2023. szept. 1. 15:39
 14/28 anonim ***** válasza:
95%
Én is 15 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem és a suli mellett még jó sok mindent csináltam/csináltunk a barátnőmmel meg barátokkal :D most 22 éves vagyok, rendes párkapcsolatban
2023. szept. 1. 18:44
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

3. Nekem 11 évesen jött meg, utána már nem voltam szűz.(Orvosi vizsgálat, ne gondoljunk rosszra)

16 és fél évesen vesztettem el, egy akkori nagy bunkó, farokkal. Aki csak arra ment. Ma már nem dőlnék be, de régen elhittem. :/

2023. szept. 1. 18:46
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Kurnak összevissza a rosszfiúkkal majd 22-28 éves kor között keresnek egy balekot aki majd elveszi őket.
2023. szept. 4. 21:53
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Én 13 voltam amikor elvesztettem
2023. szept. 10. 08:06
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
13-14 éves tinicsajok vonaglanak a fesztivàlokon szerinted mennyi idő mire betörik őket? 22 éves korukig meg több fszt fognak mint kilincset
2023. szept. 10. 10:19
 19/28 anonim ***** válasza:
50%

16,18

Szerencse, hogy vannak kivételek. Vagy nektek ennyire savanyú a szőlő?

2023. szept. 10. 13:11
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen ennyire savanyz a szőlő
2023. szept. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!