Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a lányok 15-16 éves korban már nem szüzek? A nagy többség? Ez normális? Mit csinálnak a mai tinilányok, akár 15-22 éves korban?
10-és szerinted egy lányt nem érinti meg, hogy nem sikerül neki. Minden barátnője randizik, vagy kapcsolatban van, kavar egy szexi sráccal, ő hallgatja a történteket, segít ruhát választani a randira. De neki nincs randija, nincs pasija, semmi, és aki tetszik neki az olyan esélytelen, hogy lényegében egy másik univerzumban van… nem csak a fiúkat érinti meg, csak ők hajlamosak erről picsogni, mi meg próbáljuk megadni magunknak amennyit tudunk, erről álmodunk, azon filózunk mi a baj velünk, de nem híreszteljük hogy senkinek nem kellünk, csak csöndben reménykedünk. Viszont a fiú aki össze akarja hozni azt a szexet, lepattint, mert “nem ilyen csajjal akarja”. Ez tényleg nem a világ dolga, lehet enélkül fiatalnak lenni, nyilván. De rohadt sok bizonytalanságot szül.
(5ös voltam)
3. Nekem 11 évesen jött meg, utána már nem voltam szűz.(Orvosi vizsgálat, ne gondoljunk rosszra)
16 és fél évesen vesztettem el, egy akkori nagy bunkó, farokkal. Aki csak arra ment. Ma már nem dőlnék be, de régen elhittem. :/
16,18
Szerencse, hogy vannak kivételek. Vagy nektek ennyire savanyú a szőlő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!