Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet halvány sárga árnyalata az ondónak ?
Figyelt kérdés
Vállaltam egy kis masszírozást happy finsh-el
Idősebb úrnak .
A merevedésével nem voltak gondok
Tény h nehezen élvezett el
Viszont meglépett hogy volt egy kis sárgás árnyalata az ondónak .
Ez mitől lehet ?
A válaszokat köszönöm szépen.
2023. aug. 31. 16:24
1/24 anonim válasza:
Másnak is vállalsz masszázst? :)
2/24 Noren1989 válasza:
Sajnos ilyen az àllott getzi.
3/24 anonim válasza:
Igen , 2. jól írta ! Biztos nem élvezett már el a faszi régebb óta !
Magamról tudom, mert 1 hét kórház után , egy hét lábadozás után egyszer nekem is sárga volt, sőt még büdös is. Gyorsan rá kellett duplázni, hogy kiürűljön.
5/24 A kérdező kommentje:
Nem dohányzó az illető
2023. aug. 31. 16:44
6/24 A kérdező kommentje:
2es köszönöm szépen
Nem tudtam sose láttam még ilyet
Azt mondta is h ritkán csinálja magának és akkor is előfordul hogy nem tud élvezni
Utoljára több mint 1 hete csinálta de azt nem mondta h sikerült e neki.
2023. aug. 31. 16:45
7/24 anonim válasza:
Magyarán kiverted és sárgás volt a cuccos. Előfordul ilyen ha már régóta benn áll a prosztatában, illetve a nikotin is meg tudja "színezni".
8/24 A kérdező kommentje:
Értelek
De mint írtam nem dohányzik
2023. aug. 31. 18:31
9/24 anonim válasza:
Ha az ondó színe megváltozik, az nem minden esetben jelent gondot. A sárgás árnyalat lehet vizelet jelenléte az ondóban, de lehet gyulladás is, a pirosas vérzést feltételez, de az elfogyasztott ételek és italok festékanyaga is megszínezheti az ondót. Az átlátszó váladék azonban azt mutatja, hogy nem elegendő a benne lévő spermium, vagyis nagy eséllyel a megtermékenyítés nehézkes vagy lehetetlen.
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. aug. 31. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!