Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Friss hajfestés után ha pár...

Friss hajfestés után ha pár napra újrafestem, nagyon káros lesz? (csak halvány árnyalatot szeretnék változtatni)

Figyelt kérdés
Az eredeti hajszínem világos barna.A nyár elején tettem pár szőke tincset,de látványosan lenőttek,és ma befestettem az egész hajamat,remélve hogy egy világosabb árnyalat lesz,de sajnos szinte ugyanolyan lett mint az eredeti.Szerettem volna valami változatosat,ezért gondoltam pár nap múlva próbálkozom egy világosabb árnyalattal,de ezúttal nem festékkel,hanem L'oreal Creme Gloss-al próbálkoznék,ami hajszinező.Ez így nagyon káros lesz?

2014. aug. 28. 23:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Egy kis melléklet:szerintetek zöldeskék szemhez milyen árnyalatok,színek passzolnak?
2014. aug. 28. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A világosabb festék nem fogja be a sötétebbet...
2014. aug. 28. 23:17
 3/4 anonim válasza:
A L'oreal Creme Gloss megfogja a hajad nyugi, ha akarsz világosabbat, tegyél tincseket vagy fesd át vilagosabbra pár hét múlva :)
2014. aug. 28. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Festékkel/színezővel nem lehet világosítani a festett hajon. Ahhoz először le kéne szívatni.
2014. aug. 28. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!