Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kicsi a farka annak nem lehet nagy fenekű barátnője?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 07:54
11/19 anonim 

válasza:

Nekem volt nagy seggű csajom aztàn ugyanugy ki be jàrtam benne hátulról mint egy vékonyabba
12/19 anonim 

válasza:

Milyen kérdés ez? 😭 Már hogyne lehetne.
13/19 A kérdező kommentje:
Aki nem érti, arra gondoltam, hogy kis farokkal amúgy sem lehet jól szexelni, szóval egy nagy fenekű lánnyal meg gyakorlatilag lehetetlen lenne
2023. aug. 31. 16:22
14/19 anonim 

válasza:

Nem a mérettel, hanem a kishitűséggel van baj. Próbáltad már egyáltalán?
16/19 anonim 

válasza:

Nagy fenekem van, még a 12-13 cm-el is tudtam élvezni. A kettőnek semmi köze egymáshoz
17/19 anonim 

válasza:

Kerekre gyúrt formás popsim van, a párom nem egy l.fasszal rendelkező egyén és semmi baj a szexszel
18/19 anonim 

válasza:

Nagy fenékhez kell a nagy farok, nehezebb tövig nyomni nekik, már ezért is kell a nagyobb farok, hogy 10cm bent legyen nekik belőle, meg egyszerűen a nagyfenekű nők nagyobb farkat is kívánnak.
Nekem a nagyon vékony csajok jönnek be, de azok már az én 14cm-es (4,5cm vastag) farkamtól is visítanak, hogy hú, de mély vagy, ne nyomd ilyen mélyre.
19/19 anonim 

válasza:

Végre valaki leírja a kész tényt. Nem a hülyeséget hallatja itt mint a többi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!