Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy akarom intézni hogy hugom barátnöje benyisson a fürdöbe mikor én bent vagyok pucéran, olyan jo lenne ha ez megtörténne, szerintetek ha kicsi a farkam beégnék?
Figyelt kérdés
nem tudom pontosan mekkora mert sose mértem le, de sztem nem tul nagy mondjuk annyira nem is kicsi sztem, mindegy ha ez mégis kicsinek számitana szerintetek beégnék? és sajnos szőrős is az ciki?2016. febr. 13. 16:06
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy beégnél, főleg, ha gondoskodsz róla, hogy álljon, vagy a szeme láttára merevedjen meg. :) Amúgy milyen / mekkora?
2/9 Egyenes út válasza:
Most azonnal mérd le a kukidat,aztán értekezünk.)
3/9 anonim válasza:
borotváld le és állítsd vigyázzba csak azután hívd be a lánykát.
4/9 anonim válasza:
Engem is izgatott ez régen.ha éppen állsz tetszeni fog neki
6/9 anonim válasza:
Kuldj egy kepet rola es megmondom hogy beegsz e vagy nem!
7/9 anonim válasza:
Ezt a fals dumát xd "még sose mértem le" öcsém, még te sem hiszed el :D
8/9 anonim válasza:
S szerinted mi fog történni????
Elárulom: az életet nem Kovi vagy Woodman rendezi.
9/9 anonim válasza:
Érdekelne, hogy tudnád ezt úgy intézni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!