Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteróék, ki szoktatok menni a Pride-ra? Ha igen miért, ha nem, miért nem?
Abszolút támogatom az lmbtq emberek elfogadását, de a pride mint rendezvény nekem sok/felesleges.
Egyébként sem mennék ki, mert a munkám miatt ilyesmikben nem illik állást foglalnom és nem akarom, hogy fotókon szerepeljek stb.
Amúgy sajnálom a melegeket, mert poltikai kerdest csinaltak ebbol az egeszbol es celjeresztbe kerultek, mert a kormany epp a haboru, migransok es tarsi után őket szemelte ki ellenségképnek..
Nem mennék soha mert elegem van a propagandájukból.
1es én meg pont ellenkezőleg látom, nem a kormány vette célkeresztbe őket hanem az lmbtq vette célkeresztbe a heterókat, erre lépett a kormány. Szerintem semmilyen formában nincsenek elnyomva, én nem látok ilyet. Ugyanúgy felszállhatnak a villamosra, kapnak kölcsönt, járnak dolgozni, lehetnek vezető beosztásban. Az, hogy ők többet akarnak mint az egyszerű heteró ember az már más kérdés. Fiataloknak , gyermekeknek azt magyarázni, hogy többféle nem létezik, hogy ők bármik lehetnek elhatározás szerint , 72 féle nemből választhat stb ez szerintem túl sok. És, hogy miért a gyerekeket vették célba az ugye nyilvánvaló, ugyanazért mint a törökök janicsárnak gyereket vitték el, amiért Hitler a Hitlerjugent, mert a gyerekeket lehet ilyen irányba nevelni, manipulálni, amilyenbe akarod. Felnőttként már van annyi esze, hogy tudja ki ő. Nem érdekel ha valaki meleg, tegye otthon amit akar akivel akarja. Én sem megyek az utcára kiabálni, hogy kivel dugok otthon stb. Ne nyomják a képembe a saját ideológiájukat úgy ahogy én sem teszem. Ha egy emberrel találkozok nem az érdekel, hogy meleg vagy heteró. Ez csak nekik fontos, hogy mindenki felé kimondják, kimutassák. Na és azt sem mondja senki, hogy normális amit ott egyes felvonulók lerendeznek pl pórázon vezetett dagadt , hájas férfi tangában meg magassarkúban , hát ha ez normalitás ahogy ők szeretik előadni hát nem kérek belőle. Azon kívül, hogy szörnyű látvány szerintem beteges is. Mert attól, hogy meleg valaki még nem kell hülyének is lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!