Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feederism iránt érdeklődő nők vannak itt?
Persze. Én úgy szoktam hogy a csaj szájába dugom a pvc csövet, a másik végén van egy házilag tákolt gép ami pumpálja bele folyamatosan a pépet kaját. A csajt természetesen kalodába zárom, hogy ne tudjon menekülni, estére meg egy ketrecbe. De csináltam már olyan is hurkatöltővel nyomattam bele a darált húst. Akkor kapcsolom le a gépet, amikor már elkezd visszahányni. Akkor utána egy kiadós fenekelés, mert kihányta, aztán megint tömés. Fél év alatt garantált a 30-50 kilós hízás egyéntől függően. Ha elég nagy, akkor eladom Afrikába, ott menő a dagadt feleség. Annyi, hogy repülőn nem lehet vinni, hajózni kell, mert ugye le kell láncolni a raktérben, hogy el ne menjen.
Éljen a féderizm!
Az elsö egy troll.
Engem vonz mindkét oldal. Írj Nyugodtan.
34N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!