Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok aki nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok aki nem szereti az ujjazást? előjátéknál se masztinál 5N

Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
20as a tények nyelvén beszél!
2023. aug. 30. 17:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szerettem, nem is engedem.
2023. aug. 31. 23:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként kedves férfiak, kB olyan érzés lehet, mintha a fityma alatt kapargatná valaki a farkatokat. Vagy, mint amikor a csaj fogaz.
2023. aug. 31. 23:06
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
A feleségem sem szereti, nem is engedi. Azt mondja, hogy olyan "nőgyógyászos". Igazándiból még nem is volt lehetőségem 29 év alatt, hogy megpróbáljam hosszabban ujjazni, hátha bejönne neki. Pedig én szeretném, mert felizgat, ha a nedves punciban van az ujjam.
2023. szept. 1. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!