Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én vagyok aki nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok aki nem szereti az ujjazást? előjátéknál se masztinál 5N

Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 19:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szerettem. 32/N
2023. aug. 29. 21:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én se szeretem. Sose szerettem, ha épp nem fáj akkor is iszonyat kellemetlen. Érzem a körmét akkor is ha teljesen rövid. És ahogy mozgatja bent, mint a megszúrt giliszta... Ha valaki benyúlt reflex szerűen kaptam el a csuklójat és húztam ki. Vagy teszem most is ha a férjem mégis odatéved...

Hozzáteszem magamnak se tudtam soha benyúlni. Amikor terhesen kellett hüvelykúp, akkor voltam csak kénytelen, de kezdetben az is percekig tartott amég feltoltam.

38n

2023. aug. 29. 21:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a nyalást imádom ujjazással együtt.
2023. aug. 29. 22:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte én se szerettem, de aztán barátommal kitapasztaltuk hogy jó nekem és azóta imádom.

18/L

2023. aug. 29. 22:12
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
A többség a rossz tapasztalatok miatt nem szereti, s szó se róla a pasik többsége nem is csinálja jól.
2023. aug. 29. 22:32
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

25 éves vagy, simán esélyes, hogy olyan partnereid voltak, akik nem csinálták jól, vagy az ujjazást, vagy a felizgatást (se). És mivel senki se csinálta jól, te se tudtad elmondani, hogy lenne jó és így ez a megélés, hogy nem szereted.

Persze, lehet, hogy neked valamiért sehogy sem jó ujjal, a fenti is csak egy elmélet, ami a saját tapasztalatom alapján Lehetséges.

2023. aug. 29. 22:39
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Aki az ujjazást nem élvezi az a b.szást sem!

Volt elég időd 12-18 éves korig megtanulni a tested! Az hogy 25 éves korodra sem sikerült, nem a mi problémánk! Csak engem kerülj el nagyívben!

2023. aug. 29. 23:48
 18/24 anonim ***** válasza:
11%
Most már biztos, hogy ez a kérdés válasz szekció volt a legmeglepőbb a számomra...hogy mi?! A nők többsége (legalábbis itt) nem szereti az újjazást... :( Basszus. Francba lassan kezdem érteni miért lett hirtelen sok meleg :( Így már kezdem érteni őket. Kvázi majd mindenki a saját nemétől fogja megkapni azt amit az ellenkezőtől soha?! Sebaj, majd kihalunk de az élvezet lesz az utsó ami még marad :D
2023. aug. 30. 10:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó,az ujjazás nem kell a szaporodáshoz..Nem az ujjadból jön a g.ci..
2023. aug. 30. 11:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ne hisztizz már, nem férfias. Egyébként pont az itt látható férfi reakciók miatt nem mondja el a legtöbb nő. Tökéletesen rámutat, hogy a férfiaknak a női orgazmus azért kell, hogy saját magukat fényezzék, nem azért, hogy örömöt okozzanak. Van egy elcsépelt elképzelésetek a női orgazmusról, és ha ki merjük nyitni a szánkat, hogy rosszul hiszitek, akkor hisztiztek és vádaskodtok.
2023. aug. 30. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!