Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok aki nem szereti az ujjazást? előjátéknál se masztinál 5N
Én se szeretem. Sose szerettem, ha épp nem fáj akkor is iszonyat kellemetlen. Érzem a körmét akkor is ha teljesen rövid. És ahogy mozgatja bent, mint a megszúrt giliszta... Ha valaki benyúlt reflex szerűen kaptam el a csuklójat és húztam ki. Vagy teszem most is ha a férjem mégis odatéved...
Hozzáteszem magamnak se tudtam soha benyúlni. Amikor terhesen kellett hüvelykúp, akkor voltam csak kénytelen, de kezdetben az is percekig tartott amég feltoltam.
38n
Eleinte én se szerettem, de aztán barátommal kitapasztaltuk hogy jó nekem és azóta imádom.
18/L
25 éves vagy, simán esélyes, hogy olyan partnereid voltak, akik nem csinálták jól, vagy az ujjazást, vagy a felizgatást (se). És mivel senki se csinálta jól, te se tudtad elmondani, hogy lenne jó és így ez a megélés, hogy nem szereted.
Persze, lehet, hogy neked valamiért sehogy sem jó ujjal, a fenti is csak egy elmélet, ami a saját tapasztalatom alapján Lehetséges.
Aki az ujjazást nem élvezi az a b.szást sem!
Volt elég időd 12-18 éves korig megtanulni a tested! Az hogy 25 éves korodra sem sikerült, nem a mi problémánk! Csak engem kerülj el nagyívben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!