Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon erős kémia van kettőnk közt,de házasok vagyunk.Volt már csók,sok és heves.Ha szexelünk akkor alább hagyhat?
De fluid mindenki, én meg csak ülök itt és bámulok ki a fejemből, és nem értem hogy ha egyszer házasok vagytok, akkor mi a tökömért nem szexeltek? Aztán a válaszok olvasása után esett le, hogy külön-külön vagytok házasok, nem együtt :D
De azokkal értek egyet akik azt írták, hogy már rég eldöntöttétek a szexet, csak most éppen támogatást kerestek hozzá mert úgy érzitek, nem helyes a házastársatokkal szemben. De ha itt sokan mellette vannak, akkor a lelkiismereteteket ez megnyugtatja. Ha csak ezen múlik, felőlem aztán lefekhettek, csak ne felejtsetek el utána elválni
Egyrészt nekem semmi olyan okot nem lehet mondani, amivel meggyőzhető lennék, hogy a megcsalás nem a legaljasabb, legundorítóbb dolog a világon! Tudom, megtörténik naponta a világon, de én felfogni akkor sem tudom.
Úgyhogy tőlem megerősítést nem fogsz kapni
De másrészt: nekem is volt egy olyan időszak az életemben, amikor ezt hittem, h felrobbanok, mikor csak a közelembe jött xy.
Mi mindketten szinglik voltunk, más oka volt, amiért egy csók után leállítottam.
De 3 hónapig azt hittem utána, h megőrülök!
Azt a "tanácsot" kaptam, h szexeljünk, mert ugyan mi baj lehet? És kimenetele is 2 lehet csak a dolognak: 1) annyira nem lesz nagy szám, miután elmúlik az újdonság varázsa 2) folyton őt akarom majd
A második jött be...3 éve házasok vagyunk
A te helyzeted persze más, de a mérlegelésnél vedd figyelembe, hogy másokkal is lehet majd életed folyamán erős kémia
Plusz az újdonsült párodnak is lehet majd másik nővel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!