Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megfektetni a keresztanyámat?
12 éves korom óta,amikor elkezdtem érdeklődni a másik nem iránt,már akkor is kifejezetten bejött nekem a keresztanyám.
Most 40 évesen meg...
Pár napja jöttem haza tőlük látogatóból.Az egyik este nyögéseket hallottam és mivel meleg van az ablakok és az ajtók nyitva vannak náluk a szellőzés miatt.
Istenem,amit ez a nő leművelt a férjével,az a szenvedély,az a test,a domborulatai,nincsenek rá szavak.Bárcsak én feküdhetnék alatta.
Szóval a kérdésem továbbra is az,hogy milyen tippeket tudnátok adni,módszerek vagy ilyesmi.Vagy ez is csak egy fantázia marad valahol mélyen és semmi több
Most az, hogy fiatal egyáltalán nem gond. Én is 25 évesen jöttem össze egy 40es nővel, közel 2 évig tartó szexkapcsolat. Néha még mostanában is szeexlünk ha úgy alakul.
Az már elég nehezítő körülmény, hogy keresztanyád, mivel nem tekint rád férfiként. Az sem segít, hogy kb tökéletesen elvan a férjével, teljesen rendben van a szexuális élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!