Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a keresztanyámmal tudjak szexelni??
Figyelt kérdés
Elggé jól néz ki szerintem nagyon vonzó és ilyen gondolatok járnak a fejembe, szerintetek mivel tudnám megtudni,hogy ő érez-e valamit irántam?2021. máj. 1. 12:06
1/10 anonim válasza:
Mondd neki:
Keresztanyu, bekapnád a farkamat?
Ha beleegyezik, akkor tudsz vele szexelni, ennyi
2/10 anonim válasza:
Érez irántad valamit nem kétség, csak ez nem olyan érzelem amire gondolsz. Szerintem felejtsd el, elég etikátlan lenne vele lenni.
3/10 anonim válasza:
Állítsd fel a répát, tegyél egy banánhéjat a lába elé és imádkozz!
5/10 anonim válasza:
Egy tuti tipp,ha tudod hogy mosni fog akkor jó alaposan kend össze a mosogató gép nyílását extra erős ragasztóval és várj a segítség kiáltásokért.
7/10 anonim válasza:
Te vagy, akinek családi szex fétise van? 😂😂😂😂😂
8/10 anonim válasza:
Dobj be egy Xanaxot, és szép álmokat.
9/10 Istvan485 válasza:
Meg dicsertem hogy milyen szep az alkatra és még a melleit bámulnám és ha 2en vagyunk elkapnam!!!
10/10 anonim válasza:
Udvarolj, dicsérd hogy milyen csinos, gyönyörű. És büszke vagy hogy ilyen csodás keresztanyád van! Írd meg ha sikerült.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!