Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek hány %-a ismeri a saját testét? Hogy mekkora nekik az ideális? Gyaníthatóan elég kevés?!
Mondom a magamét, aki reagál rá az kérem tisztelje meg a szubjektív véleményem, és ha objektív dologban tévedek vegye figyelembe, hogy ember vagyok
Nekem nem kicsi a farkam, nem is nagy. Szerintem "jó méret", legalábbis kevesen voltak akiknek fájt volna, vagy épp nagyobbat is bírt volna a genetikájuk.
Eddig 3 nővel voltam akiket tágnak éreztem. A legtágabbnak nem tudtam hüvelyi orgazmust okozni, de a férje meg igen. Nem tudni hogy a méret miatt-e, egyszer voltam vele.
Egy másik csajnak én voltam az első, aki ki tudta elégíteni, pedig nagyobb farkú exei is voltak. Nem voltunk párkapcsolatban. Na ő kérdezte H mekkora nekem. Mondtam is, de említette hogy szerinte azért ez nagyobb annál. Utóbb kiderült tényleg nagyobb egy centivel mint emlitettem.
A harmadik a fent említett nők közül azt mondta "végre egy rendes méret", állitolag rövid és vékony cerlajú pasik voltak neki többségében. Ő elment, nem egyszer. Nekem nem annyira volt jó. Mondom mert tág volt.
Az van hogy sokszor hazudnak is a pasik kinek mekkora. Így a nőknek esélyük nincs belőni hogy mi az igényük. Másrészt idő (nem idő hanem tapasztalat és tudatos gondolkodás) kell ahhoz is mire rájönnek mi az ami jó nekik. Sajnos ez egy többváltozós függvény, nem csak a méreteken múlik mennyire jó nekik.
De összességében igen, így van. Nem nagyon ismerik a testüket (sokan azt hiszik a méhszáj a hüvely legmélyebb pontján van), de sajnos a lelküket sem. + ugye a kereszténység...
A lényeg: aki azt mondja mindegy vagy pl 11-19cm az nem volt még különböző méretekkel (talán pasival se) vagy eddig nem élvezre igazán a behatolást.
Aki pedig ravágja hogy Xcm ±5% az valamelyik exének a reinkarnációját keresi. Esetleg túl rugalmatlan, tapasztalatlan vagy egydikenziós a gondolkodása. Lehet ő sem ismeri a testét
Látom a lepontozó huszárok felébredtek. Félreérthetően írtam.
Eddig 3 OLYAN nővel voltam, akiket tágnak éreztem. És sokkal többel akiket nem.
3. Szerinted akkor mi a hüvely legmélyebb pontja???
4. Most akkor ha egy nő tudja pontosan milyen méretet szeret/van szüksége akkor nem ismeri magát de ha tág az intervallum ami megfelel neki szintén nem ismeri a testét? Hogy is van ez?
egy nő
Szerintem sem ismerik a nők a testüket, tévedésből élnek boldog kapvsolatban úgy, hogy leszarják a parnerük méretét.
Szerencsére az itt fellelhető szextudósok majd felvilágosítják őket.
#7 nőként pont ezek a kérdések merültek fel bennem is, mikor a #3-ast olvastam...
Egy átlagos nőnek, már ami a huvelyét illeti (én átlagosnak vallom magam) egy átlagos farok elég. A méret annyiban számit, hogy ne legyen túl vékony és rövid, valamint ne legyen túl hosszú és vastag. Soha nem mértem le egy párom péniszét se, a centikkel szerintem a férfiak vagy inkább fiúk foglalkoznak állandóan.
De nyilván ne ismerem a saját testem és majd ti, férfiak megmondjátok nekem, hogy mi a legjobb nekem meg persze minden nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!