Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen volna számotokra az ideális élet?
Figyelt kérdés
Szex terén értendő a kérdés trollkodás elkerülése végett.
Őszintén válaszoljatok kérlek. Egy partnerrel, több partnerrel?
Miket tegyen(ek) a pasik, hogy ideálisnak érezzétek az életet és a szexet?
2023. júl. 29. 13:41
1/6 anonim válasza:
Mindig, mindenhol mindenkivel IS
2/6 anonim válasza:
Amlilyen most, egy férfival, akivel rendszeresen szexelünk, és egyeznek a vágyaink. Talán nekem magasabb a libidóm, de ez eddig minden kapcsolatban így volt.
3/6 anonim válasza:
Olyan nincs hogy minden 1 pasiba legyen csomagolva
Az ember önmagában nem monogám típus
Szóval mindenre tartanék 1et
Mikor melyikhez van kedvem hangulatom és időm
Nem azért kelljen szexelnem mert a ház ura haza esett a munkából és ki kell szolgálnom
Hanem azért mert Én akarom mert éppen jól esne a testemnek és a lelkemnek .
4/6 anonim válasza:
Orgazmus minden szex alatt, egy partner, sose keljen olyat csinálni amit nem szeretek.
5/6 A kérdező kommentje:
3: nem lehet hogy te választottál rosszul ha ilyen rossz élményeid vannak?
2023. júl. 29. 18:40
6/6 anonim válasza:
Pedig nekem sikerült egybe megtalálni.
Reggel, este, délután van sex.
Ha kérem nyal, ha ker szopom.
Jöhet neki Anal, romantikus szex, Bdsm, swinger.
Tőle jobbat nem kérhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!