Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok többsége nem szeret szopni?
Igaz.
A másik élvezete írja felül.
42/n
Ilyen nőket remélem egy nyomi pasas se nyal ki
Tengeri csillagok ezek nem nők
Én is hallottam ezt sokszor, hogy azt tapasztalta a párom/partnerem, hogy a többség vagy nem szereti, vagy semleges (nem élvezi), de azért megteszi. Érdekes egyébként. Azt mondták kevesen csinálják jól. Szerintem ez a 2 összefügg. Aki szereti csinálni, az jól is csinálja:)
N
"Aki szereti csinálni, az jól is csinálja:)"
Nem hinném
Párom élvezettel csinálja, de durván és fogaz is, nem túl élvezhető. Egyszer sem tudott még orgazmusig szopni engem
Tudom, hogy párom odavan erte, kozben a puncim is jelzi, hogy jo az, amit épp a szammal csinalok.
Akkor en melyik táborba tartozom?:)
#7: magamból indultam ki. Gondolom aki élvezi, az szereti làtni, hogy megőrül a pasi tőle. Szeretne minél jobb lenni benne. Szeret tapasztalni, kísérletezni, új dolgokat kipróbálni.
Akire ezek nem igazak, szerintem nem élvezi.
A párod vagy kamuzza, hogy szereti csinálni, hogy ne bántson meg vagy fiatal és nagyon tapasztalatlan vagy te vagy néma gyerek és véletlen se segítenél neki tanulni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!