Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akinek nincs nagyfarkú pasija. Mekkora van a párotoknak? Jobban szeretnétek ha a parotoknak nagy pénisze lenne?
A gyakori kérdéseken miért hiszi kb. minden második férfi, hogy a nők vonalzóval a kezükben szoktak szexelni? Ennyire ne legyetek már komplexusosak.
Azt hiszitek, hogy azon múlik, ha 1 centivel nagyobb farokkal születsz akkor te lennél az ágyban a király?
Nekem sincs nagy farkam, de egy haveromnak igen és eléggé szeretik is a nők emiatt (is).
Szerintem ha nem is 25 centis kobrát, de a legtöbb nő egy 18-20 centit megbírna, főleg egy jó vastagat.
4essel egyetértek
Azt tapasztaltam hogy a 18 hosszú 15 kerületű farkam a legtöbb nő élvezettel lovagolta meg keményen
Volt nagyfarkú exem (16 cm körül). Nem véletlenül ex. Minden aktus fájt vele, minden után véreztem.
Szakítottam, mert nálam nem fér bele, hogy "szex" címén összeszorítom a fogam, aztán méhszájsebem van a folyamatos b.szkodástól .Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!