Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen péniszt szeretnétek magatoknak vagy a párotoknak?
Húspénisz az amikor puha állapotban is kb. ugyanakkora mint amikor áll.
Vérpénisz az amikor puha állapotban sokkal kisebb mint amikor épp áll.
Hölgyek ha nem áll a párotok a hátatok mögött próbáljatok meg elvonatkoztatni attól, hogy neki milyen van. :)
#2 vagyok - ha katalógusból lehetne rendelni, mint az autókat, akkor ez egy olyan szempont lenne, amin meg is lepődnék, hogy választható "extra", kb mintha az ablaktörlő lapát karján valami feliratot kéne választanom. Tök nem érdekel és semmilyen preferenciám nincs egyik irányba sem. Ismét: az a lényeg, milyen mereven, lankadtan eleve nem is igazán találkozom egy pénisszel, ha meg mégis, akkor is olyan szituációban, amikor teljesen hidegen hagy (pl a férjem átcammog a fürdőből a hálóba zuhanyzás után és két másodpercre látom fityegni- tökmindegy, hogy akkor mekkora, főleg, hogy a forró zuhany alól kilépve általában fázik is egy kicsit :), az érdekel, hogy amikor merevedése van, akkor milyen, mert akkor foglalkozom vele ténylegesen érdemben).
Ez nagyjából szerintem olyan kaliberű kérdés, minthogy pasiként neked melyik tetszik jobban, ha a lánynak szögletes vagy gömbölyű formára van vágva a lábujjkörme? Szerintem pont le van tojva bárki részéről a kérdés.
22 éves férfi vagyok.
Nekem vérpéniszem van, nyugalmi állapotban 5 cm, izgalomban 13 cm.
Jobban örülnék, ha egy hatalmas húspéniszem lenne.
Mondjuk 12-15 nyugalmiban, 20-22 állva.
Az nem érdekel, hogy a nőknek mi tetszik, miért szeretnek, én ilyennek örülnék és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!