Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A végbelemet hogy tudom teljesen tisztává tenni, hogy alkalmas legyen "balesetmentes" anális szexre?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nekem mindig laza a székletem, reggel is hígan távozik, emiatt úgy érzem nem tudom kellően tisztává tenni, hogy anális szexre alkalmas legyen. Bármennyire törlöm ki vagy mosom meg ha benyúlok, már nem teljesen tiszta és szaga is van. Félek olyan lesz a párom pénisze, amit nagyon nem szeretnék, hogy esetleg megundorodjon. Viszont mindenképp ki akarjuk próbálni az anált, már megbeszéltük, hogy a következő napokban sor kerül rá. Viszont beöntést nem merek csinálni, félek valami bajom lesz vagy hasmenést kapok, ami néha így is előfordul. Milyen praktikák vannak még vagy ha csak a beöntés van azt hogy kell?2023. aug. 27. 00:36
31/33 anonim válasza:
Gondolom akkor az állatok is tanulták......
32/33 anonim válasza:
Kérdező, megírod kérlek, hogy megtörtént e a dolog?
Nálam a lassú anyagcsere a visszatartó erő, bár én pont emiatt időnként amúgy is csinálok beöntést. De még sose mertem így sem mondani a férjemnek, hogy eljött a pillanat 😀
33/33 anonim válasza:
A férjednek számolnia kell ezzel. Balesetek vannak mindenhol. De ez ne tartson vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!