Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A végbelemet hogy tudom teljesen tisztává tenni, hogy alkalmas legyen "balesetmentes" anális szexre?

Pedig beöntéssel tudod csak
A másik h egy Gasztroenterológust felkérné keresned
Mert nem normális hogy folyamatosan híg a székleted
Emésztési felszívódási zavaros lehet de akár bélgyulladásod szóval lehet nem kéne erőltetni azt az anált

Én csak benyúlok, beöntést nem szoktam. Szerintem mondd el a párodnak, hogy számoljon evvel a lehetséges következménnyel, és használjatok óvszert is. Első alkalomnál ez amúgy sem rossz ötlet.
Sok sikert!

A beled nem arra való, hogy dugják!
Egyszerűen nem értem, miért nem elég a természetadta funkció, miért kell mindent, mindenhogy is megdugni, és megdugatni.

Néhány ezer forintért szexshoppból lehet rendelni intim zuhany fejet. Azzal alaposan kilehet mosni a végbelet.
Tipp!: Mivel az anál szexhez is ketten kellletek, így a tisztításba is vond be a párod. Előjáték ként is felfoghatjátok a dolgot, és ha nem magadnak csinálod sokkal alaposabb a tisztítás.
Engem a férjem szokott kitisztítani. Van, hogy a melegvíz jótékony hatását kihasználva már ott elkezdődik az aktus is.
Sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!