Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik voltak a puncson, vagy más hasonló oldalon, mik a tapasztalataitok?
Csak rövid ideig voltam fent, mert kíváncsi voltam és gondoltam miért ne. Hátha találok az oldal szellemiségének megfelelő partnert. Na ez egy tündérmese. Az oldal Rosszlányok, kicsit szebb köntösben. A pasik is pénzért keresnek dugást. Vicc. Gondolom azért nem moderálják ezeket a profilokat, mert ezekből a selejtekből van pénze az oldalnak. Hatalmas csalódás volt az egész, töröltem is magam rég
Amit tapasztaltam: azt hinnéd, hogy akinek van pénze, annak valamennyi esze is van. Plot twist: nincsen:D
Elkeserítő minőségű beszélgetésekben volt részem
Lehet nekem szerencsém volt, de én minden alkalommal talaltam 2-3 lanyt akivel jopar alkalmat megélt a dolog, van akivel még tart is.
A csomagár relatív, sokszor olyan csajok kérnek olyan összegeket telesen alap szexert hogy az ember a fejet fogja (bár mostanában a rosszlányoknál is iszonyat megugrott a tarifa, szóval ha úgy veszem a puncs még mindig jobban megéri. Ha a pénz nem számít tutu csak ott csajoznék (és simán bejöhet, h komolyabbra fordul, bár hosszútávon nem hiszek benne, hogy egy így induló kapcsolat életképes lehet.
Summa summarum: aláírom h sok suttyó paraszt férfi is van, de a csajok oldala se különb, sőt. Persze tisztelet a kivételnek.
#8 ahogy mondod a női hirdetők is megérnek egy mesét. A többsége szimpla profi prosti, aki a szponzoraiból él (némelyik az RL-en is fent van). Szintén egy nagyobb részt képviselnek az totál átlagos hirdetők, akik azt hiszik heti 1x fanyal pofával bevállalt szexért majd fizeti valaki az albiját + ad neki annyi appanázst, hogy többet nem kell bemennie a gyárba / takarítania. S szép számmal vannak álomvilágba élő királykisasszonyok is akik lehetőleg szex nélkül akarnak több százezret havonta + még szórakoztassa is a szponzora és természetesen legyen jóképű, sportos is.
A valóságtól elrugaszkodott kereslet-kínálat között jönnek létre a valódi üzletek. Ettől még tény, mi tény - nem olcsó. Ha valaki kizárólagos dolgokat akar minőségben az bizony zsebbenyúlós történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!