Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma voltam prostinál,nem túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma voltam prostinál,nem túl pozitív volt a véleményezésem rosszlányokon. És elutasította az értékelést,miért nem vállalja a negatívat?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 14:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Azt ne felejtsétek el, hogy egy szolgáltatást vesztek meg és nem a lányt.

Csak az idejét és amit a pénzetekért ad.

Van akinek a barátnő feeling is beletartozik, van akinek nem.

Aki nem írja ezt az adatlapján, attól nem kell elvárni. Ő csak teszi a dolgát és kész.

Ezért kellene alaposan adatlapot olvasni és aszerint válogatni.

2023. aug. 28. 09:08
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

29# Akkor minek neveznéd azt mikor valamiért fizetsz,ha nem szolgáltatásnak ? Itt konkrétan a szexet veszed meg.

Ahogy 31# írta,ki mit árul, azt vásárolod meg. Ki anált is kínál, ki mélytorkot stb. És van aki barátnő hangulatot is. ( azért a többségnél ez alap )

A lényeg, hogy amit ígér, azt teljesítse.

2023. aug. 28. 09:52
 33/52 A kérdező kommentje:
Nem kértem tőle semmi undorítót,csak annyit hogy több testi kontaktust szeretnék mert erre vágyom. Összebújás,több simogatás,puszik,tudtommal ilyen a barátnő feeling.
2023. aug. 28. 17:30
 34/52 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem ehhez a lányhoz mentem volna,csak a kiszemeltem később ért volna rá. Nekem meg nem volt annyi időm,így választottam ezt a lányt. És ki van írva neki hogy barátnő feeling. Szóval ja, kivan írva de mégse teljesíti. 👍
2023. aug. 28. 17:35
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ilyen, valószínűleg undorodott tőled.

De abban igazad van, mondhatta volna az elején és akkor leléphettél volna.

2023. aug. 28. 18:42
 36/52 A kérdező kommentje:
Viszont annyiba normális volt hogy a végén azt mondta ne haragudjak de neki szokatlan volt ez a kérésem.
2023. aug. 28. 19:08
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen ez a pop szakma. Van akinek meg tudjak adni a baratno feelinget van akinek nem. Gondolom neha nehezukre esik azt is megjatszani,hogy vonzodnak valakihez. Ahogy az elottem levo is írta,lehet valamiert taszitottad es nem tudta megjatszani magat. Szerintem ra kellett volna kerdezned mi a problema veled.

Ha sok elutasitott ertekelese van ( amit amugy az elutasitas ellenere is meg lehet nezni csak tobb kattintassal )akkor nem veled volt valoszinuleg a hiba, ellenkezo esetben viszont igen.

2023. aug. 28. 19:09
 38/52 A kérdező kommentje:
2 elutasított értékelése van az enyémmel együtt. A többi 9 az pozitív. Azt viszont légyszi mondd már meg hogy lehet megnézni előfizetés nélkül az elutasított értékeléseket.
2023. aug. 28. 19:17
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

Most fejbol pontosan nem tudom. De valahogy ugy, ha rakattintasz az elutasitottakra, akkor a beiro nevet dobja fel. Es az o adatlapjan az elutasitott ertekeleseinel amit irt,megkeresed a lany nevet.

Valahogy igy.

Leirod a lany nevet ? Nem kell privatban,szerintem kiirhatod ide.

2023. aug. 28. 19:25
 40/52 A kérdező kommentje:

Köszi sikerült, hát az előző emberke is hasonlót tapasztalt nála.

Zorka a neve

2023. aug. 28. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!