Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem unalmas ez?
Nagyon sok férfi azt állítja itt, hogy nekik közel az összes vagy az összes partnerük képes volt a hüvelyi orgazmusra legalább egyszer, de akár TÖBBSZÖR is.
Ezek a férfiak ilyen hiszékenyek és ilyen könnyen meg tudják játszani nekik a nők magukat?
Vagy csak nem tudják, vagy nem akarják elfogadni, hogy a nők 80 százalékának nincs hüvelyi orgazmusa és addig erőlködnek szegény partnerükkel, hogy azok megjátszák magukat?
Miért van ennyi egoista és szájhős férfi itt?
10-es honna tudod h nekem nincs mire nagy pofamnak lenni?:)
Te is azok közel tartozol akik itt próbálják a kis kukkit kiverni hátha?:)
Sok nő jól meg tudja játszani magát az tény, a legnagyobb probléma az, hogy a palik nagy része egyáltalán nem a partnerére figyel, hogy neki hogy lenne a legjobb, hanem saját magát helyezi előtérbe. Szinte minden nő ezt mesélte eddig nekem akivel szóba jött ez a téma, meg is lepődtem, hogy nem ez az alap, hogy a partnerednek legyen jó elsősorban.
Nekem eddig egy spriccelősen élvezős exem volt, az egyetlen exem akit azóta is visszasírok :D Náluk az a jó, hogy ezt nem igazán lehet megjátszani.. Viszont eddigi szexeim során hülyeség lenne azt állítani, hogy minden egyes alkalommal kielégítettem a partnerem, mert az kb lehetetlen, hogy mindig ugyanazt a "teljesítményt" nyújtsd, ennek sok oka lehet, szellemi, fizikai, lelki stb... emberek vagyunk, mindenki élvezett már el 5 percen belül, vagy gyorsabban, ez idő alatt elég nehéz egy nőt kielégíteni, persze nőtől is függ, volt olyan partnerem aki bimbó szo*kodástól is el tudott menni :D Szóval ez ilyen, engem pl sose tudtak még szájjal elvinni, egyszer közel jártam hozzá, de nem találkoztam még azzal a nővel aki képes lenne erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!