Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tud megmaradni a férfiban az, hogy szexinek tart egy bizonyos nőt?
Ha pl már sokszor látta, akkor már kevésbé fogja szexinek, vonzónak tartani?
Úgy, hogy közben nem egy pár, nincs köztük semmi.
Ameddig szerelem és szeretet van.
Ha csak a szex a fontos akkor addig amíg el nem élvez.
Ez változó.
Az egyik férfitípusnál időre megy kb. a dolog. Elég sok haverom volt úgy, hogy mondjuk 1 év után már unta a másikat. Egyszerűen megszokta a másik külsejét, nem jelentett már neki többet.
A másik férfitípus simán a végtelenségig szexinek találná a nőt, HA nem ábrándítaná ki valami. Nekem is volt olyan exem, akit simán szexinek találtam évek múlva is, aztán kb. 1 mondata kiábrándított. És a környezetemben is azt láttam, hogy a hosszú kapcsolatoknál közel sem arról szólt a "férfi friss pipit akart" dolog, hogy tényleg egy fiatalabb, szexibb nőre vágytak, hanem egyszerűen az otthoni légkört mérgezte meg annyira a nő, hogy már nem találták szexinek.
"Ha pl már sokszor látta, akkor már kevésbé fogja szexinek, vonzónak tartani?"
Nem hiszem, mindaddig amíg nem látja az adott illetőt meztelenül illetve nem viszi ágyba, addig egész biztosan szexinek fogja tartani és ezek sem kizáró okok, mert lehet ezek után még szexibbnek fogja tartani, de ezek azok a pontok ahol úgymond negatívan is elsülhet a dolog. Tapasztaltam már magamon én is az utóbbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!