Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm azt szeretné hogy kezdjek el erényövet hordani. Nála lenne a kulcs és szerinte jót tenne a kapcsolatunknak én kicsit félek töle nem tudom milyen érzés és meg-e tudnám szokni. Most dobta fel ezt az ötletét szerintetek válalljam?
#31-#32
Akinek semmi infója nincs a témáról az minek okoskodik bele?
Sztem vállald be, egy próbát megér.
Fontos tudni hogy ezek játékszerek, főleg ha műanyagot veszel, akkor azért nem olyan nehéz kiszabadulni belőle, ha mégse tetszene.
De a BDSM alapszabálya h mindig a két fél beleegyezésével történhet és kell hogy legyen vmi menekülőszó (vagy ebben az esetben megbeszélni, hogy ha tényleg nagyon úgy döntesz, h utálod, akkor abbahagyjátok a játékot)
Mi is kipróbáltuk, és nekünk is bejött. Igaz, én nem hordom folyamatosan csak néha kerül fel. Van hogy csak pár órára, de van hogy egész hétvégére.
Az biztos hogy jót tesz a kapcsolatnak. Egyrészt egész megváltozik tőle a szexuális élet, meg a párkapcsolati dinamika. Sokkal figyelmesebb, odaadóbb vagyok ha rajtam van. A feleségem meg tökre élvezi a sok kényeztetést amit kap. (Persze megkapná enélkül is de tény ami tény, a munka, szürke hétköznapok rutin hajlamosak az emberrel elfelejtetni h a párját néha elkényeztesse.) Nameg persze, azt is tudja, hogy ha felkerül rám hétvégére, akkor minden házimunkát megcsinálok csak hogy vasárnap végre levegye, és addig ő lazíthat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!