Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hosszútávú kapcsolatban volt már hogy kívántátok az új farok újdonságát?
Figyelt kérdés
Ha szuper a szex a kapcsolatban normális vágyni arra az izgalomra amikor először látod valaki új farkát?
De tényleg szuper a szex a pároddal, csak az az első izgalom nincs már.
2023. aug. 23. 10:45
1/10 anonim válasza:
Szereted még egyáltalán a párod? Ha más farka hoz izgalomba téged az már rég nem jó.
2/10 anonim válasza:
Gondolati szinten eszembe jut, de sosem tartósan. Illetve a következő szex teljesen el is hessegeti. Max ha itt ott olvasok valami izgit akkor jut eszembe.
3/10 anonim válasza:
Akkor volt ez mikor már kihűlt a kapcsolat
De akkor szakítottam és jöhetett az új fsz
N
4/10 A kérdező kommentje:
Nem hűlt ki és szeretem is. Csak már ismerjük egymást és nem láttam más farkat 8 éve.
Ismétlem szuper a szex.
2023. aug. 23. 11:16
5/10 anonim válasza:
Ez a farok màr unalmas ennyi idő után,màsik jobb.
6/10 anonim válasza:
Nàlunk volt hasonló. De megoldottuk :)
27F - 22L
7/10 anonim válasza:
A legtöbb nőt csak az újdonság miatt nem érdekli új fasz, biztos van kivétel is.
8/10 anonim válasza:
6osék többeseznek, ahogy gyanítom😁
9/10 anonim válasza:
Szeretem az újdonságot, de fiatalon nem egy kapcsolatom ment rá a hűtlenségre, úgyhogy mostmár elfojtom magamban az efféle kiváncsiságot.
10/10 anonim válasza:
Persze.
#1, semmi összefüggés. Szeretem párom, szeretem imádom a farkát, jó vele az együttlét még mai napig is. De az új izgalma az teljesen más kategória.
De természetesen csak vágy marad, mert itt jön amit te írsz. Hogy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!