Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ánális szex, tényleg tőnkretesz pár év alatt?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak előítélet?
Elég nehezen tudom elképzelni, hogy pl 20-30 éves melegek, vagy pl azon csaj ismerőseim akik imádják, napi szinten befosnának.
2023. aug. 23. 08:47
1/19 anonim válasza:
Hamarabb kell nekik vastag betét vagy pelenka mert egy puki is szaftos lesz
Pl mamám nem análozott soha
De már idős
Sokszor ha fingik mehet fürdeni
Már nem olyan a záró izma
Most akkor képzeld el azt aki rolytosra análozta a segglyukat
Nem 76 évesen fürdik
Hanem majd 30-40 évesen
2/19 anonim válasza:
Nem tudom mit tanultál te biológiából, de az izmok pont akkor vannak karban tartva, ha edzésben vannak. Már csak ezért is hülyeség ez a gondolatmenet, ha normálisan, fokozatosság elvét betartva análozol és nem lesz izomszakadás, akkor ebből semmi gond nem lehet.
3/19 anonim válasza:
#2-es: ha már biológiáról papolsz, akkor tedd már megy hogy utánanézel legalább egyszer, hogy a végbél izmai milyen izmok...... Nem, nem olyanok mint a test többi részén. Igenis maradandó károsodást szenvednek!
4/19 anonim válasza:
Az baj, hogy nincs egységes álláspont. Ha ritkán csinálja valaki és ésszel, akkor elvileg nem lesz baj. De azt ne mondja nekem senki, hogy egy szétbombázott segglyuk ugyan úgy zár. Sőt a segglyuknak alapból is sokszor szokott baja lenni, nem ésszerű rásegíteni. Egyszerűen nem erre lett megtervezve.
5/19 anonim válasza:
Ha annyira jó vagy bioszból, akkor tudhatnád, hogy sima és harántcsíkolt izomból álló izomgyűrű is van ott, nagyon kíváncsi vagyok, szerinted melyik az, ami a test többi részén nem található meg és az miért gyengül a használattal?
6/19 anonim válasza:
Lehet hogy is szívizom szövet van....
7/19 anonim válasza:
Jöhetnek a linkek a legszétb@szottabb seggű nőkről!
8/19 anonim válasza:
Persze. Ha gyakran nyújtod a többi izmodat is, lötyögni fog kezed lábad. Könyörgöm. Izom. Rugalmas, edzhető. több mint 10 éve szeretem az extrém nagy anált és jobban zár mint valaha. Intimtornázni kell ennyi a titok. N
9/19 anonim válasza:
Nem tesz tönkre.
Kb. 30 éve szexelek análisan, eddig kb. minden barátnőmet dugtam popsiba is, és semmi bajom!!
;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!