Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 14 cm valóban kicsi és kevés a jó szexhez? Mindenhol azt hallom hogy 17-18cm az ideális méret.
Amatőr átverés ..., dobj már linket, nézzük, hogy tényleg amatőr, vagy csak a net arctalan mellé dumáját halljuk.
Ugye itt az lett volna a lényeg, hogy amit te látsz azok milyen amatőrök..., de, ha nem tudsz linkelni, akkor valószínű kamu duma volt csak.
Csak a lényeget nem érted, nem én akarok amatőrt keresni, hanem neked kellene megmutatnod, hogy te melyik videóban látod az amatőrök 20cm-es farkát, ezt "kellene" bizonyítanod egy linkkel, hogy mutasd, nézd ezen meg ezen a linken is amatőrök vannak 20cm farokkal.
Ha nincs link, akkor vagy még mindig nem érted mit "kellene" csinálnod, vagy csak kamu volt a duma ...
"...te melyik videóban látod az amatőrök 20cm-es farkát, ezt "kellene" bizonyítanod egy linkkel..." ennyi.
25 nőből csak 2 mondta h nehogy betoljam tövig max félig.(19cm,14,5cm körméret).
A többiek kimondottan imádták h ott fent érzik.Még akkor is ha esetleg napokig véreztek utánam,(elmondásuk szerint).
1 nőtől megkaptam h “hát látott már nagyobbat is”,nem volt elájulva tőle.bár mikor hátulról és tényleg jól fel állt azért fel szisszenő h “mi van itt”….
1-től aki azt mondta “simán átlagos”
Nem tudom eldönteni néha hova soroljam.Biztos vagyok benne h itt körül van az átlag.Csak mert előzőekben olvasva h ritka esetleg ez a méret….Egyáltalán nem ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!