Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésnél tényleg olyan hű de irreális elvárás lenne lányként, hogy a pasinak legyen az átlagnál nagyobb mérete?
64-es tehát hogyha nekem balra hajlik.. és nem felfele ívelő, akkor én a jobb oldalamon fekve oldalról közelítsem meg a párom ő pedig legyen háton?
( mint a desszert póz)
24/f
Az átlag azért átlag, mert a legtöbbnek ez van.
Ha átlag feletti az igény, azért átlag felettit is kéne nyújtani. A legtöbb lány itt vérzik el...
Elvárás lehet, de kölcsönösen van ilyen esetben.
Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy tapasztaltam, hogy aki nagyon szóvá tette hogy neki ez vagy az kell és legyél ekkora meg akkora azért nem nyújtott sose annyival többet, hogy pár tűzoltó szexnél többre legyen érdemes.
Ez szubjektív mindenki számára.
Én egy nőben a társam kerestem mindig. Valakit aki osztozik a rajongásomon a rock zenében, állatbarát, okos és határozott véleménye van a világról, hűséges és nem riad meg, ha valami ismeretlent kell kipróbálni.
Az ágyban pedig legalább akkora étvágya van, mint nekem.
Szerencsére jelenlegi barátnőmben megtaláltam akit kerestem.
Előtte 2 hosszabb kapcsolatom volt, a köztes időszakokban meg Tinder, egyéjszakások, vagy hosszabb-rövidebb kalandok.
Ha csak kaland érdekelt, akkor annyi kitétel volt persze, hogy szeretem a nagy melleket, legyen meg a természetes D kosár és bírja a meneteket. Az átlagnál nagyobb vagyok és anno tantráztam is, nem volt probléma, hogy kitöltsek egy film hossznyi időtartalmat és élveztem is a hosszabb meneteket. Viszont nem minden lány bírta mellettem. Plusz kedvelem az orált és az anált is. Főleg az utolsó sokszor bukkanó volt, de volt olyan lány is, aki szopni sem volt hajlandó, vagy csak egyszerűen borzalmas volt benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!