Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 30 év feletti férfiként lenne lehetőséged középiskolás lánnyal szexelni vagy járni, megtennéd?
Figyelt kérdés
14-17 éves korosztályra gondolok.2023. aug. 22. 10:04
11/23 anonim válasza:
15-16 vagy fölötte már jó lenne szexre, de rendes párkapcsolat úgysem lenne belőle, egyszerűen teljesen mások mint én, a korkülönbség miatt. Viszont gondolom a csaj többet akarna, eur tudva kicsit lelkiismeret furdalásom lenne.
20 éves körüli , tudatosabb lányok akik csak barátság extrákkal kapcsolatot szeretnének, szerintem sokkal jobbak ilyen célból.
De azért egy igazi hamvas 15 éves lányt is el tudnék képzelni párszor.
32f
12/23 anonim válasza:
Csak szex lehetne, amolyan több mint barát esetleg de járni nem működne szerintem mert az érdeklődési kör így már nagyon nem stimmelne. De a szex az fantasztikus lenne az fix. F.
14/23 anonim válasza:
Jártam, kettővel is. Az elsővel fél évig, a másikkal 3 évig. Mondjuk a végén már nem volt középiskolás. :)
15/23 anonim válasza:
40 vagyok. Járni nem, mert teljesen más világban élnek, éretlenek, de alkalmanként összejárni szexelni simán.
16/23 anonim válasza:
30 évesen azt mondom, hogy 16-18 között belefér, úgyhogy igen.
17/23 anonim válasza:
Ha fejben, testileg is érett akkor csak szex. Járni nem, ég és föld az életfelfogás közötti különbség, nem működne.
18/23 anonim válasza:
Ugyan tetszenek a tinik, de beleegyezési korhatár ide vagy oda, én nem szívesen szexelnék velük. 18 év feletti középiskolással már simán, de inkább ott is csak szex, kapcsolathoz nagy lenne a korkülönbség.
19/23 anonim válasza:
A testük nekik a legjobb, viszont közös téma nem biztos, hogy sok akadna, ezért inkább csak szex, az viszont lehetne rendszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!