Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám elérni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni az orgazmust?

Figyelt kérdés

Barátommal eszméletlen jó a szex, élvezek benne mindent. Van, hogy sokszor nagyon közel érzem magamat az orgazmushoz. Vicces lesz, de úgy érzem, mintha felrobbannék és be akarnék pisilni :D

Nagyon megszeretném élni az orgazmust, főleg, hogy mindenki mennyire mondja, hogy mennyire jó érzés. Hogyan tudnám ezt elérni?

Ezzel a “szomorú, hogy nem ismered a saját tested” szöveggel hagyjatok légyszi.

Köszi az értelmes tanácsokat!!

Privit nem kérek

(L)

2023. aug. 21. 13:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Fajtalankodtok a barátoddal, undorító és ocsmány az egész... Annyit se tudsz, mi a szerelem. Meg a saját tested igénytelenül oda dobtad neki. Itt az eredménye. Szégyen.
2023. aug. 21. 15:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem jönnék a "szomorú, hogy nem ismered a tested" szöveggel, de akkor mégis mire számítasz? :D

Vagy a pasid olyan p*ncibűvölő, hogy csodával határos módon rájön, hogy mivel tudja nálad elérni, vagy tényleg neked kéne tudnod azt, hogy mivel tudod elérni.

2023. aug. 21. 16:10
 13/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

#9!

Vagy kutyapozban vagy hason fekszek es ugy. Csiklomat nem eri inger.

Magamnak pedig csak ha a csiklomat izgatom.

#8 voltam

2023. aug. 21. 16:50
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Amikor mintha bepisilnél, akkor hagyd magad bepisilni. Sok lánynak így sikerül az orgazmust elérni. Szóval próbáld azt meg, hogy lesz ami lesz, nem tertasz vissza semmit, nem aggódsz semmin.
2023. aug. 21. 19:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, először azt írod, téged is érdekel, hogy tudnál orgazmust elérni, majd azt mondod, kutyapózban és hason fekve van hüvelyi orgazmusod, és magadnak csiklói, hát akkor nem kell segítség neked.

Esetleg még csináld azt, hogy amikor dugnak, akkor vagy magadnak kézzel vagy a pasid kezével izgassátok a csiklót is orgazmusig.

2023. aug. 22. 07:18
 16/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Nem mondtam, hogy hason fekve es kutyapozban van orgazmusom. Azt mondtam, hogy ezekben a pozokban csinaljuk, amikor erzem ezt a pisilesi ingert.

#8 es #13 voltam.

2023. aug. 22. 08:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Bocs, akkor félre értettelek.

Akkor az a kérdés, hogy tudsz magadnak orgazmust csinálni?

2023. aug. 22. 09:25
 18/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Csak ugy, ha izgatom a csiklomat. Probaltam mar ”egyedul” is a huvelyit, hiaba csinalom tovabb amikor erzem a pisilesi ingert, semmi nem tortenik. Engem is zavar, meg mar a parom is szova tette, hogy nem erti miert nem sikerul.

2023. aug. 22. 09:32
 19/21 anonim ***** válasza:

A hüvelyit magadnak vibrivel próbáltad?

2023. aug. 22. 09:35
 20/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Is, meg dildoval is. Egyikkel sem sikerult. Ujjal sem.

2023. aug. 22. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!