Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masztival is lehet elérni spirccelős orgazmust?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 22:19
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi,spriccelőst😅
2023. máj. 3. 22:19
3/11 A kérdező kommentje:
Hogyan ?
2023. máj. 3. 22:27
4/11 anonim válasza:
Ujjazásnál (vagy valami játékszer segítségével) meg kell találni azt a bizonyos pontot. :)
6/11 anonim válasza:
Nekem még nem sikerült, csak a pasim közreműködésével.
De nyilván ez is tök egyéni, biztosan sok mód van rá, kinek melyik jön be.
7/11 anonim válasza:
Nekem csak ritkán jön össze..de a nedv az sok..
8/11 anonim válasza:
Én lusta lennék utána takarítani…
9/11 anonim válasza:
Nekem csak csikló izgatással van, úgyhogy lehet.
10/11 anonim válasza:
Persze, lehetséges.
Én csak csiklóizgatással tudom elérni, a titka annyi hogy az orgazmus pillanatában is folytasd az ingerlést tovább. Mondjuk kézzel még sose értem el, én zuhanyrózsát/vízsugarat használok hozzá, mindig beválik nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!