Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen tényleg meg kell sértődni?
Figyelt kérdés
A barátnőm szereti, ha szex közbe csúnyán beszélek vele.
Mostanában kondizni jár, és formás feneke lett. Én meg szex közben mondtam neki, hogy nagyseggű ri@@nc….. és ezen most meg van sértődve. Most mit kéne mondanom neki? Hogy lapos? Vagy mi? Hát nem az a jó, ha valakinek formás feneke van?
Próbáltam magyarázni, hogy nem úgy értettem hogy ez rossz. De nem akarja elhinni. Szerinte én kővérnek tartom.
2023. aug. 21. 10:56
1/9 anonim válasza:
fuuu de jó a segged most jól szétkúrom, talán inkább ilyesmit mint a nagyseggű r*bancot :D a nagy segg nem egyenlő a formás seggel
2/9 anonim válasza:
Ha ő kérte, h beszélj vele közönségesen, akkor ilyenen nem kellene megsértődnie. női logika....
4/9 anonim válasza:
Férfiak első íratlan szabálya: Nagy segg nincs, nem letezik.
5/9 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy a mondás miatt mondtad, "nagy kufferbe lehet jól pakolni...".
6/9 anonim válasza:
magyarázd el neki, hogy (sok más férfihoz hasonlóan) a kis méretű fenekekben semmi élvezeteset és izgatót nem találsz.
7/9 anonim válasza:
#7: Aha, aztán a női logika mentén azon fog újból megsértődni, hogy ezek szerint korábban amíg nem volt nagy segge, addig nem is találta izgatónak a pasi. Van olyan, mikor egyszerűen nem lehet a csajnak jót mondani, mert bármibe képes belekötni.
8/9 A kérdező kommentje:
7 Hát igen, én is ettől félek.
2023. aug. 21. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!