Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megkérdezte a feleségem, hogy megengedném-e neki hogy valaki mást kielégítsen. Hogyan lehet ezt kezelni?
32-28 évesek vagyunk 8 éve együtt. A feleségemmel próbáltuk feldobni a házas életünket ami szerintem működött is. Vettünk vibrátort és sokszor használjuk is, viszont feltűnt, hogy az utóbbi időben a feleségem szex közben szopja a vibrátort. Tegnap ezzel kapcsolatosan rá is kérdeztem, hogy mi ez a hírtelen jött változás. Egy idő után elmondta, hogy neki nagyon izgató hogy "más" farok is van a szájában. Ezzel nyílván mentünk tovább és elmondta hogy mivel rajtam kívül csak egy fiúja volt, nagyon izgatja hogy egy "új" farokkal van tapasztalata. Utána elő is jött, hogy Ő szeretné másnak is csinálni csak engem nem akar megbántani és nem akart ilyet kérni de itt rákérdezett hogy én bánnám-e.
Röviden igazán azt mondta, hogy neki mindegy lenne hogy ki, nem kíván senkit , az se zavarná ha maszkban "szereznék" valakit csak szeretne szopni vagy kiverni valakinek.
Van arra valami mód, hogy ilyesmit, ha ebben én benne lennék, diszkréten, kúlturáltan és higénikusan megoldjuk?
Persze. Egy csomó férfi jelentkezne. Gondolom, itt is írnak majd rengetegen.
Hasonló engem is érdekelne, csak ez általában nem így megy. A többség nem tud diszkrét lenni és kezelni a helyzetet, meghúzni a határokat.
Adok pasit igen páromat és engem is izgat és volt ill van is ilyen.
Párom egyedül is megy pasihoz. Izgató számomra a tudat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!