Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Intim masszázsra melyik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim masszázsra melyik a legjobb olaj?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Kőolaj
2023. aug. 19. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kokuszolaj

Vagy barmilyen bazisolaj ami nem allergizal nincs benne semmi extra illoolaj, natur

2023. aug. 19. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
motorolaj
2023. aug. 19. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Szilikonos ami nem szívódik fel, de van speciális masszázshoz való is
2023. aug. 19. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kókuszolaj. Sikosító helyett is a legjobb. Ízetlen, szagtalan, semleges, nincsenek benne mesterséges cuccok, sokáig sikos marad, jó a bőrnek.
2023. aug. 19. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Natúr kókuszzsír(olaj), esetleg 100% olívaolaj, mandulaolaj.
2023. aug. 20. 08:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Igaz nem olaj, de én a szilikonbázisú EasyGlide síkosítót szerettem használni, nekem ez jobban bevált bármelyik olajnál, szerintem sokkal jobban csúszik. Egész testre tökéletes, kevés kell belőle, nem ragacsos, van ebből is szín- és illatmentes is, egyetlen hátránya, hogy csak szappannal mosható le rendesen (bár ez meg az olajokra is igaz).
2023. szept. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!