Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól működő szexkapcsolatra hol találtatok partnert?
Régóta foglalkoztat a szexkapcsolat gondolata, mivel eléggé elfoglalt vagyok és ennél (a szexnél :D) több nem fér bele az életembe.
Kicsit tartok a különböző netes felületektől, nehogy kifogjak egy pszichopatát, viszont ismerősi körben nem tudom, hogy adjam a környezetemben lévő férfiak tudtára, hogy kapható lennék rá. Valami tanács? :)
35N
Amúgy meg mivan ha megtudja más?
Én leszarom mit gondol rólam más, ez a saját életem, úgy élvezem ahogy tudom, és akarom, nem aszerint rettegek hogy mások hogy ítélnek meg.
1# az a baj hogy ez a metalitás már messziről bűzlik rólad. Igy soha nem kapsz semmit.
Ő viszont nőként igen, és találni is fog. Csak ki akarja offolni a hozzád hasonló sérült egyedeket, mert felnőtt nőként, nem akar veled anyásat játszani.
Amúgy csak annyit fűznék hozzá, hogy érezd jól magad a bőrödben, ha találsz olyat, aki rád kattanna, járj a dolog végére. :)
Nyugodtan vágj bele,én is belevágnék ha lenne kivel!
43F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!