Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feeder fétises párok! Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feeder fétises párok! Mi a "titkotok"?

Figyelt kérdés

Párommal ilyen kapcsolatban élünk, viszont nagyon megrekedtünk. Akármit csinálunk, mintha képtelen lenne tovább hízni, és kikerülni a 100-110 kiló közötti ingásból. Vagy az extrém kövérség azok "kiváltsága", akiknek rossz genetikája, vagy valami evési rendellenessége van, ami miatt extrém mennyiséget is tud elfogasztani?

Én vagyok a nő, párom hízik, 28 évesek vagyunk.

2023. aug. 18. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
nem vsgytok normalisak
2023. aug. 18. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Beteg mikor arra izgulsz h veszélyezteted más egészségi állapotát ..

Ezt mondom úgy h én is 106 kg vagyok

N

2023. aug. 18. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok finom kaja. Khurrva egészsegtelen életmód. Meg hormon betegség.

Bár az utobbi bármikor beüthet.

Ja nem árt készülni a cukorbetegségre,csak úgy mondom.

2023. aug. 18. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

180kg-os férfiként mondom, hogy beteg vagy... ez már az önzésnek olyan foka, ami tényleg csak rólad szól. Valójában nem szereted a párod, mert ha szeretnéd, nem akarnál neki rosszat.

Van párom aki elfogad a méreteimmel együtt, de nem azért, mert erre izgul. Ezzel nincs bajom. De nem tudnék valakivel együtt lenni, aki arra izgul konkrétan, hogy hízok. Ezt borzasztó visszataszítónak tartom. Leginkább azért, mert itt arról van szó, hogy a másik egészségének a kárán élvezkedsz...

2023. aug. 18. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!