Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnátok azt mondami nekem mi az oka hogy ez a pasi?
Figyelt kérdés
Akar mindig találkozni velem hónapok óta. Mármint 2x taliztunk összesen, nem működött a szex és mégis sokszor rám ir ....ez hónapok óta van .Ráadásul mostanság láttam meg hogy van egy menő szép fiatal csaja mégis rámirt hogy találkozzunk .Hozzáteszem mindkettőnèl vagy 10 évvel idősebb is vagyok én nem vagyok népszerű sem2023. aug. 18. 00:00
1/9 A kérdező kommentje:
És nem hiszem el hogy nem érezte hogy nem működött a szex...mikor mondtam neki akkor is ugy csinált mint aki nem érti mi a gond
2023. aug. 18. 00:01
3/9 anonim válasza:
sztem kicsit sokat gondolsz ebbe bele.. Sztem úgy érzi haraggal váltatok el és megbeszélné.. lezárná a dolgot. Tudom ezt a nők sosem szokták forszírozni.
4/9 A kérdező kommentje:
Semmi harag nem volt.
2023. aug. 18. 10:46
5/9 anonim válasza:
akk tévedek kérdező.. kevés az infó.. de tudok 2 ismerős csajt akik agyongondoltál ezt.. velük is volt ilyesmi.. merhogy minek hív el teázni az ex :D vagy régebbi randijuk. kicsit ez arrogancia hogy az összes nő azt hiszi egy elhívásról hogy meg akarják őt dugni.. meg odáig van érte. hát.. nem :D nem feltétlen.
6/9 anonim válasza:
lehet kevés a barátja és te szimpi voltál neki. nem véletlen hogy randiztatok
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sok barátja van
2023. aug. 23. 23:51
8/9 anonim válasza:
de te minek agyalsz ezen ennyire? :D keress te is magadnak egy randit
9/9 A kérdező kommentje:
Ja en nem akarok senkivel randit
Csak nem ertem a szitut
2023. aug. 25. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!