Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlsúllyal(166/83) is lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlsúllyal(166/83) is lehet valaki szexi, vagy már nem kívánja meg a férfi?

Figyelt kérdés
Arányos, nagyon csinosan öltözködik, jól ápolt. Sportol és motivált a fogyásra. A kérdés az, hogy ebben a helyzetben kizárja-e, hogy kívánatos legyen.

2023. aug. 17. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Számomra nem.. Nem zárja ki, ha kedves, és igazából az ő teste, neki kell megérteni, hogy ha picit lead az egészségének is jót tesz, de sosem izélgetnék senkit sem fogyással kapcsolatosan, az zavar, ha valaki folyton dünnyög, de semmit nem tesz az ügy érdekében.
2023. aug. 18. 08:46
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez kisugárzás függö.Egy nádszál vékony csaj sem kivánni való ha nem jön bentröl az a bizonyos kisugárzás.Láttam már olyan nöt,aki ugy tudott nézni ,meg olyan ártatlannak tünt és testre nem túl elönyös formával rendelkezett,hogy ha egymás után tennék a farkakat ami benne volt,akkor Pest-töl Bécsig korlátnak használhatná.Persze nem árt azért a testet karbantartani.
2023. aug. 18. 10:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Ha az megvan és magabiztos vagy a testeddel kapcsolatban, akkor azt érzi a másik fél is és ezerszer szexibb az a kisugárzás, mint egy kockahas, vagy izmos comb, feszes fenék... stb.

Személy szerint én a nagyon vékony lányokat nem is szeretem, mert korábbi tapasztalatok alapján nem voltak olyan jók az ágyban. Tengericsillag jelenség, meg hasonlóak. Tudom, hogy nem csak a testalkattal van ez összefüggésben, mert volt példa ellenkezőre is, csak ritkábban.

De végsősoron úgy gondolom, hogy nem testalkat kérdése mennyire szexi valaki. A viselkedés, a személyiség, a kisugárzás is hozzátesz rengeteget. Ha meglátok két lányt például az egyik folyton a földet nézi, visszahúzódó és fapofával nyugtáz mindent maga körül hiába lehet mondjuk 2 kosárral nagyobb a melltartója kevésbé fog felizgatni, mint egy energikus, élettel teli, magabiztos nő, aki kihúzza magát, megvan a szemében az a játékos csillogás, ami már akkor kihívás elé állít, amikor csak összeakadt a tekintetek.

2023. aug. 18. 10:48
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Sajnos egy korábbi probléma miatt történt a hízás, ami nagyon elvette az önbizalmamat, de most elhatároztam magam és diéta sport :) az azonban megnyugtató, hogy lehetek így is vonzó és más tényezők is fontosak, nem csak a mérleg.
2023. aug. 18. 11:09
 25/25 anonim ***** válasza:
Így van! Így is simán lehetel vonzó. A többivel ne foglalkozz...
2023. aug. 18. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!