Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúllyal(166/83) is lehet valaki szexi, vagy már nem kívánja meg a férfi?
Szerintem a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Ha az megvan és magabiztos vagy a testeddel kapcsolatban, akkor azt érzi a másik fél is és ezerszer szexibb az a kisugárzás, mint egy kockahas, vagy izmos comb, feszes fenék... stb.
Személy szerint én a nagyon vékony lányokat nem is szeretem, mert korábbi tapasztalatok alapján nem voltak olyan jók az ágyban. Tengericsillag jelenség, meg hasonlóak. Tudom, hogy nem csak a testalkattal van ez összefüggésben, mert volt példa ellenkezőre is, csak ritkábban.
De végsősoron úgy gondolom, hogy nem testalkat kérdése mennyire szexi valaki. A viselkedés, a személyiség, a kisugárzás is hozzátesz rengeteget. Ha meglátok két lányt például az egyik folyton a földet nézi, visszahúzódó és fapofával nyugtáz mindent maga körül hiába lehet mondjuk 2 kosárral nagyobb a melltartója kevésbé fog felizgatni, mint egy energikus, élettel teli, magabiztos nő, aki kihúzza magát, megvan a szemében az a játékos csillogás, ami már akkor kihívás elé állít, amikor csak összeakadt a tekintetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!