Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúllyal(166/83) is lehet valaki szexi, vagy már nem kívánja meg a férfi?
Figyelt kérdés
Arányos, nagyon csinosan öltözködik, jól ápolt. Sportol és motivált a fogyásra. A kérdés az, hogy ebben a helyzetben kizárja-e, hogy kívánatos legyen.2023. aug. 17. 19:08
1/25 anonim válasza:
Én 150cm alatt vagyok kilóban 100at verem
Így is kivannak
Szóval nyugi
De ha téged zavar a súlyos tegyél ellene
2/25 Csicuki válasza:
Szerintem csak a megfelelő partnert kell megtalálni én is alacsony és pufi vagyok de a srácok imádnak általában
3/25 anonim válasza:
Nekem bejön, az se baj ha még több kg.
4/25 anonim válasza:
Nyugi! Vannak pasik akik a kimondottan túlsúlyos nőket kedvelik.
5/25 anonim válasza:
166/83 még nem vészes, megfelelő eloszlás esetén jól is állhat :) mondjuk számomra nem ez a lényeg...
6/25 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok. Az a tipikus bögyös-faros :D Párom nem panaszkodik.
7/25 anonim válasza:
Én nem erre izgulok, általában vékonyabb/átlagos barátnőim voltak. Aztán beleszerettem egy 174cm/112 kg-s nőbe és ő lett a feleségem. Azóta leadott, de nem én miattam, hanem az egészsége miatt.
8/25 anonim válasza:
Sok férfinak tetszik, ha egy nő teltebb. Szerintem ez csak egészségügyi szempontból bajos, amúgy meg vannak férfiak akiknek bejön, persze olyanok is akiknek nem. De szexi attól szerintem még lehet.
9/25 anonim válasza:
Általános kérdésre általános válasz.Valamelyiknek szexi ,valamelyiknek meg nem.
Mint ahogy neked sem tetszik mindenki.Valaki bejön valaki meg nem.
10/25 anonim válasza:
Ezek csak számok. Lehet valaki szexi ezekkel a paraméterekkel. (Nagy mell/segg), meg van a teleszart búvárruha effektus. Melyik vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!