Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok: Elégedettek vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: Elégedettek vagytok a melleitekkel? Mekkora? Puha vagy kemény?

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
D kosaras lógós.
2023. nov. 15. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

Természetes a legszebb

Mindegy hogy kicsi vagy nagy log vagy nem kemény vagy puhább. Senki nem tehet róla

Szerintem

2023. nov. 29. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Lógó, olyan mint a tehené úgyhogy utálom. Inkabb
nov. 17. 19:22
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Lógó tőgyek inkább mint csöcsök de szeretem őket
nov. 17. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:

14-es!

Biztosan szépek,formásak,s izgatóak lehetnek...

Hányasak,ha ezt szabad kérdeznem?

Szingli pasiként én imádom,szeretem az ilyen,s hasonló,de kizárólag eredeti ciciket izgatni,kényeztetni...

nov. 17. 20:56
 16/17 anonim ***** válasza:
82%
Mióta van benne implantatum meg vagyok
dec. 22. 07:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem 85H-s, tehát mondhatom hogy hatalmas. Szerencsére ehhez képest jó a tartása. Jó ideig gondolkodtam róla, hogy meműttetem, de mára már annyira hozzászoktam, hogy fura lenne. Szerencsére mellé nem vagyok elhízva, megtanultam örülni neki, hogy nekem ingyen van, amiért más kockázatos műtéteket vállal sok pénzért. Ondjuk melltartót vásárolni most is kihívás, gyyakorlatilag csak látatlanban, online lehet.
dec. 31. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!