Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok: Elégedettek vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: Elégedettek vagytok a melleitekkel? Mekkora? Puha vagy kemény?

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Természetes

E kosaras

Kettő között

Kisebbítettni fogom mert szörnyen fáj tőlle a hátam

2023. aug. 17. 17:53
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem,túl kicsik,mint egy közeped citrom.Kemény így.Amúgy a testemmel elégedett vagyok,anyától örököltem a kis ciciket. :) Én biztosan nem műtetem meg magam.
2023. aug. 17. 18:10
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Az enyem szerintem formás, kicsi. B kosaras. Puha. Jobb szeretném ha keményebb lehetne.

35N

2023. aug. 17. 19:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém D kosaras kissé puha de nem lóg, kicsit asszimetrikus de alig észrevehető, szeretem őket :)
2023. aug. 17. 20:41
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
C kosaras és puha. Egyébként szeretem, mert nem lóg, annyi hogy menet közben kissé rázkódnak, de szerintem ez szexi. Legalábbis én is beindulnék séta közben ha látnám mennyire finom bör van ott és elképzelhető a tapintása:D Én nagyon szeretem. Jó persze, egészséges nő vagyok: néha rámjön hogy másnak mennyivel szebb vagy feszesebb és szivem szerint be tudnék sokszor feküdni tű alá.. de el kell fogadnom, ez nagyrészt genetika :)
2023. aug. 18. 05:10
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem, de annyira elégedetlen sem vagyok, hogy kés alá feküdjek, soha nem műttetném meg. Puha, de kicsi és formátlan. Egyik nőnek sem teljesen szimmetrikusak a melleim, de azért az enyémeknél lehet szemmel látni a különbséget, hogy az egyik nagyobb mint a másik.

70B melltartót hordok, de ha mindkettő olyan lenne mint a kisebbik, akkor 70A is elég lenne.

2023. aug. 18. 12:52
 7/16 anonim ***** válasza:
75%
E-F kosár fazontól függően. Puhák, és lógnak. Gyűlölöm őket.
2023. aug. 19. 15:55
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Kicsi de legalább kőkemény.

A kosár.

Eddig csak szépet mondtak róla ugyhogy szeretem őket.

2023. aug. 28. 19:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan a lánykorból már régen kinőttem, de a melleimnek rendkívül hálás vagyok. 4 gyereket szoptattam, összesen 10 éven át, mégis szépek, van tartásuk, ha izgulnak vagy fáznak, akkor kifejezetten hegyesek és a felső ívük is domború.

A gyerekek előtt nem kellett melltartót sem hordanom, kisebb B kosár a méretük, olyan pont tenyérbe illő forma, a jobb kicsit kisebb.

2023. okt. 18. 22:14
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Picik. B
2023. nov. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!