Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: Elégedettek vagytok a melleitekkel? Mekkora? Puha vagy kemény?
Természetes
E kosaras
Kettő között
Kisebbítettni fogom mert szörnyen fáj tőlle a hátam
Az enyem szerintem formás, kicsi. B kosaras. Puha. Jobb szeretném ha keményebb lehetne.
35N
Nem, de annyira elégedetlen sem vagyok, hogy kés alá feküdjek, soha nem műttetném meg. Puha, de kicsi és formátlan. Egyik nőnek sem teljesen szimmetrikusak a melleim, de azért az enyémeknél lehet szemmel látni a különbséget, hogy az egyik nagyobb mint a másik.
70B melltartót hordok, de ha mindkettő olyan lenne mint a kisebbik, akkor 70A is elég lenne.
Kicsi de legalább kőkemény.
A kosár.
Eddig csak szépet mondtak róla ugyhogy szeretem őket.
Ugyan a lánykorból már régen kinőttem, de a melleimnek rendkívül hálás vagyok. 4 gyereket szoptattam, összesen 10 éven át, mégis szépek, van tartásuk, ha izgulnak vagy fáznak, akkor kifejezetten hegyesek és a felső ívük is domború.
A gyerekek előtt nem kellett melltartót sem hordanom, kisebb B kosár a méretük, olyan pont tenyérbe illő forma, a jobb kicsit kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!