Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Elhagyas,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elhagyas, elkoltozes nem opció egyéb okok miatt. Nem tehetem szeretem a szeretőm, de az elettarsamat se hagyhatom sz@rba.Sejti hogy együtt vagyunk de ha nem akkor is ezen megy a vita itthon.Mi tevő legyek már!

Figyelt kérdés
Van élettársam régóta van gyerek soha nem csaltam meg a hosszú évek alatt csak most. Van szeretőm aki szeret de közbe beteges féltékeny, szidja az élettársam meg a szex nagyon rosszul érinti hogy az elettarsammal szexelek. Keveset tudunk együtt lenni mert meg vagyok kötve, sehova se mehetek mert egyből abból van a vita hogy a szeretommel vagyok.

2023. aug. 17. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
És, miért ne menne a vita ha egyszer így van? Vagy annyi vér már nincs a pucádban h bevald de félrebaszni van eszed? Szenvedjél csak.
2023. aug. 17. 17:31
 2/15 A kérdező kommentje:
És mikor nincs így akkor is ezen van és nincs bizonyítéka rá hogy találkoztam a szeretommel. Amugy nincs annyi vér képzeld mert tönkre menne a család és elkolozni lehetetlen bárhova is.
2023. aug. 17. 17:37
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem akarod szxrban hagyni? Költözz el és fizess normális gyerektartást.

Már most szxrban van miattad. Már most tönkre tetted a családod.

Menj a szeretődhöz hogy találhasson a párod egy normális társat.

A szeretőd meg remélem elhagy majd egy másikért. Bocs de nem tudlak sajnálni

2023. aug. 17. 17:44
 4/15 A kérdező kommentje:

Valaki valami okosabbat?

Nem tudna hozzá szólni?

2023. aug. 17. 18:29
 5/15 A kérdező kommentje:
Egy szeretői viszonyhoz ahol szerelmesek a szeretők? De viszont az élettárs felé is van érzelem kötődés.
2023. aug. 17. 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
ha mar megcsaltad az elettarsad legalabb tiszteld meg annyival hogy nem huzod tovabb az idejet, hadd talaljon maganak egy normalis part
2023. aug. 17. 19:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség a legfontosabb. Ha félre kúrsz, vald be, hogy szeretőd van! Ne legyél impotens! Félre kúrni van bátorságod, kiálni a másik elé meg nincs?

Mindezt úgy, hogy még gyereketek is van?

Ennél nem tudsz lejebb sülyedni, úgy sem. Az a szerencsétlen párod 1000x többet érdemelne nálad! Lépj le és fizes gyerektartást ahogy egy normális ember tenné!

2023. aug. 17. 19:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 Jah, nyilván nagyon kötődsz hozzá ha máshova jársz dugni.
2023. aug. 17. 19:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem mennyire kötődsz az èlettársadhoz,ha megcsalod :D

Viseld a tetteid következményeit,akkor is,ha szàmodra kellemetlen!

Légy férfi,vald be otthon,költözz össze a szeretőddel,ha már olyan nagyon szerelmesek vagytok és hagyd új èletet kezdeni az èlettársad!

2023. aug. 17. 21:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Nő vagyok😆
2023. aug. 17. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!