Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szepfenekuaphrodite kérdése:
A spermát lenyelik a lányok/nők ? Mennyire alap ? Ferfiak és nők válaszát is várom tapasztalat alapján.
Figyelt kérdés
Sperma nyelés alap ?2023. aug. 17. 09:12
2/18 anonim válasza:
10ből 6 lenyelte, nálam ez a statisztika. Volt 2, aki engedte szájba de nem nyelte le. A maradék 2 alapból nem is akart szopni.
3/18 anonim válasza:
Nem alap .
Ha jó az íze le nyelem
Ha rossz akkor kísérővel
Ha vallatni lehet vele akkor ki köpöm
Nem alap és nem is kötelező
4/18 anonim válasza:
A szexualitásban nincsenek olyan, hogy valami alapvető, hiszen más embereknek más vágyai és más korlátjai vannak.
Én lenyelem, mert a barátomat így jobban izgatja, illetve praktikusabb, mert nem kell köpnöm.
5/18 anonim válasza:
Lenyelem, ha már számba megy.. Ha nincs kedvem nyelni, akkor inkább ne is élvezzen a számba.
6/18 anonim válasza:
Én lenyelem mert nagyon fincsi.
7/18 anonim válasza:
Nem alap, de tapasztalataim szerint a lányok döntő többsége minden további nélkül nyeli.
8/18 anonim válasza:
Az én statisztikám rossz 12-1 nyelte le és az is egy rövid távú volt sajna aki bizonyítani akart. Aki többször át tudja élni pasiként nekik tiszteletem, jól választottatok partnert. F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!