Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért erölteti egy nő nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erölteti egy nő nekem a popsinyalást meg a popsiujjazást?

Figyelt kérdés

Elég vad volt a csaj, és a szenvedélyét ilyen vad dolgokkal próbálta kifejezni, amit ő nyújtott nekem

A popsinyalásnál már tiltakozni is próbáltam mert nem akartam megalázni, de ő csakazértis. Az ujjazást meg finoman egy ujjperccel csinálta orál közben. De egyik sem volt túl élvezetes számomra csak megtűrtem.

Mégis milyen gyönyört kellett volna érezzek ezektől?

Ez a szexuális gyakorlat honnan jön és mi értelme?

2023. aug. 16. 23:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Mázlisták, ba**átok meg! :D :D :D F.
2023. aug. 17. 10:29
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

Nyalogasd őt ze is. Puszilgasd a huncut kis "rózsáját".

Ha tetszik neki, dugd bele a nyelved és mozgasd kicsit.

Én is csinálom a páromnak, nagyon tetszik neki.

2023. aug. 17. 10:33
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Azèrt csinàlta mert el akart tèged kàpràsztatni.

Azèrt nyalt meg ujjazott mert a proszratàdat akarta izgatni, hogy nagyobbat èlvezzèl. Azt akarta, hogy ő legyen a legjobb ès legkülönlegesebb az àgyban neked.

Nem tudhatta előre, hogy neked ez nem fog extra èrzetet adni mert ahogy itt is làtod sok pasi meg imàdnà ezt.

2023. aug. 17. 10:38
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Sok ilyen nő van, de én mondtam nekik, hogy csak a nyalás elég, egyébként akik csinálják, mert a popsi nyalást és a popsi ujjazást ők is elvárják.
2023. aug. 17. 11:05
 15/20 A kérdező kommentje:

Ez most ilyen menszeszes véres játék volt inkább

Durva volt így ez is

2023. aug. 17. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig egy csaj akarta nyalni a seggemet, meg is tette, de szintén nem volt semmi extra a számomra. Az érdekes az, hogy ez a csaj egy szürke egérke volt, tök konszolidált megjelenéssel és viselkedéssel, a dugást vele még átlagosnak sem mondanám, de elképesztően jól és önzetlenül szopott. Szóval nem tudom, a nyalásnak mi volt az indítéka, ő volt-e kíváncsi, izgatra, vagy nekem akart valami extrát nyújtani.
2023. aug. 17. 11:58
 17/20 A kérdező kommentje:

Egyszer én is nyaltam, akkor volt anál is

De ennél a csajnál az tabu, amit nem bánok. De azért a nyalást csak szereti majd lesz részemről is máskor

2023. aug. 17. 12:01
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

No igen.

A "vessző" bedugása, és a nyalogatás, puszilgatás, az egész más. Attól nem leszxsemmi baja.

Én úgy szoktam, hogy bekenem a kis lukát mogyoró krémmel, fújok rá tejszinhabot.

Így még izgalmasabb a dolog.

2023. aug. 17. 13:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Bár én találhatnék szingli pasiként ilyen nőt,aki ezt szereti,élvezi csinálni egy pasinak!

Mert bár én szeretem,ha nekem csinálja az adott nő,persze aztán kölcsönösen oda-vissza,de sajna nem igazán van ilyen,vagy inkább ritka,mint a fehér holló.

Ha mégis lenne ilyen,akkor nyugodtan írhat nekem privit!

2024. ápr. 13. 07:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan férfiként nem jönnek be ezek a dolgok, de miért lenne neki megalázó, ha ő kezdeményezi?
2024. ápr. 13. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!