Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anyukakent vagy apukakent megcsal a párotok a tegyuk fel nagykorú lányotokkal,fiatokkal akor kire lennétek mérgesek? Jobban vagy kevésbé zavarna mintha csak úgy egy idegennel tenné?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 16:03
1/5 anonim válasza:
Páromra. Egy gyerek mindig befolyásolhatóbb. Meggeshet, hogy a gyerek "kezdi", de akkor meg a páromnak legyen annyi esze, hogy helyén kezeli a dolgokat. Ez olyan mint amikor fiatal lányok incselkednek férfiakkal, aztán élnek a helyzettel férfiak. Beteg. A fiatalok csak próbálgatják a vonzerejüket ennyi az egész. Mert nyilván nem a pocakos harmincasra izgul hanem a korabeli fiúkhoz.
3/5 anonim válasza:
Senkire, ez elkerülhetetlen hogy ilyen történjen. Emberek együttlaknak megismerik megszeretik egymást, és szexelnek. Kellemetlen, de ezt legfeljebb akkor lehetne megakadályozni, ha nem találkoznak, nem élnek együtt.
4/5 anonim válasza:
A páromra mindenképp. Mert felnőtt, tudnia kell parancsolni az érzelmeinek, vagy inkább a ösztöneinek. Nehogy már kikezdjen a gyerekemmel vagy hagyja magát ha a gyerek kezdz ki vele. Legyen esze. De ha a gyerek lenne a kezdeményező akkor rá is, mert ő meg legyen már ennyi tisztelettel a szülő felé aki neveli, hogy nem qrja el a kapcsolatát.
5/5 anonim válasza:
Míg a csajomnak nagyon fiatal volt a lánya, inkább a kiscsajt ápoltam, egész sokáig. Soha nem volt ez probléma. Most meg már a lány elköltözött a pasijával én meg elvettem az anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!