Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mennyire vonz titeket, ha pasi kinyalja belőletek a saját spermáját? Spermás csók?
Figyelt kérdés
Csajok, ezek a dolgok beindítanak titeket? Szeretitek csinálni?
Pasik, szeretitek ezt csinálni? Amúgy ez mennyire jellemző?
Mert mi nagyon sokat csinaljuk szerencsére. Engem is és a csajomat is beindít. Szopás utan egyből csókolózás. És amikor bele élvezek egyből kinyalom. Nagyon izgató.
2023. aug. 16. 11:40
11/17 anonim válasza:
10# egyetértek!!!
A sperma a nőé legyen...én férfiként undorodom tőle.
12/17 anonim válasza:
Nekem bejönne, de szerintem a férfiak nem igazán vevők az ilyesmire.
13/17 anonim válasza:
A saját spermámtól is undorodom
Nyelje le vagy köpje ki de azért ne úgy smároljunk már!
14/17 anonim válasza:
Én pasiként kipróbálnám. Sosem próbáltam, de rágondolva izgató lehet, de csak és kizárólag akkor ha érzem és látom a parteremen, hogy izgatja és élvezi.
Sajnos eddig egy ilyen nővel sem találkoztam, akivel ez összejött volna...
38/F
16/17 anonim válasza:
Engem sajnos nagyon undorít bármi ilyesmi, és azonnal elvenné a kedvemet a szextől, úgyhogy inkább nem. N
17/17 anonim válasza:
Viccelsz , a legjobb dolog a szexben! Naná hogy igen! Pasi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!