Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti hány évesen vágytatok először arra, hogy egy pasit szájjal kényeztessetek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 15. 21:28
12/27 anonim válasza:
ez erdekes kerdes. Anno ez elso baratnom 16 volt, amikor tul voltunk az elso szexualis elmenyen es azt mondta, o 1 dolgot nem hajlando a szexben: oralisan kenyeztetni. Aztan 2 nap mulva mar nyelte, mint kacsa a nokedlit:) Jol is csinalta.
14/27 anonim válasza:
7: semmi sem muszaj. a kerdes inkabb az, te miert nem elvezed?
ez szerintem egy olyan dolog, amit jo adni es jo kapni is.
15/27 anonim válasza:
Undormány pedofilok vagytok. 12-13 évesen meg utcalányok? Szép kis élet vár rátok a detoxba majd
16/27 anonim válasza:
Fúj
Engem meg 8 évesen rontott meg egy túlkoros osztálytársnőm.
11 évesen még ministráns voltam templom után az 50 es nők ölelgettek.Fuj
17/27 anonim válasza:
Soha.
Nem vagynak erre a csajok csak megteszik.
19/27 anonim válasza:
Vágyni rá? Arra a hugyos, halszagú kupakra??? Kösz, de kösz nem. Megcsinálom ha kéri, de nem vágyom rá.
20/27 anonim válasza:
Vágyni valamire és megtenni valamit az nagyon nem egy dolog, 15-ös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!