Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kényeztessem úgy a párom, hogy neki is jó legyen?
Kérdeztem már tőle, aztmondta mindenhogy jó, de kezdeményezhetnék én többször. Nekem Ő az első, néha bátortalan vagyok. Emellett “nehéztüzelő” is, csak a saját tempójában megy el.
Van hogy fél óráig csinálom neki szájjal, vagy csomó ideig lovagolom de egy idő után elfáradok, Ő csak élvezi az érzést de neki sem elég inger az orgazmushoz.
Ti hogy kényeztetitek a párotokat?
23/L 25/F
Mikor csinálod figyeld a reakciót h mit csinál hogy reagál rá.
Ha csak fekszik azt semmi reakció nincs akkor másképpen csináld!
Ha add ki hangot vagy simogatja magát(cicit) vagy a fejedet nyomja a puncihoz vagy ha ujjazás közbe húzódik szorítja össze a punciját akkor jól csinálod !
Tálald meg a csiklót és azt nyalogasd!
Ujjazást meg 1-2 ujjal csináld ne tedd be neki tövig. Ujjad hegye felfelé legyen és simogasd neki !
En imadok puncit nyalni ! 😀😂
Szerintem egy hármas nagyot dobna a hangulaton, és felfokozottabb lenne az izgalom.
Legyen az 2F 1L vagy 1F 2L amihez jobban vonzódtok.
Érdemes átbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!